Vysoký vekový rozdiel

Dennis

Mal som staršie partnerky, aj mladšie, je to jedno. Chodil som s jednou, ktorá bola staršia odo mňa o 10 rokov, chodil som s jednou, čo bola odo mňa mladšia o 8 rokov. Nezáleží na tom veku, ale na tom, ako si dvaja rozumejú.

narcik

Poznám prípad 21 ročného rozdielu. Ak ich ľudia nepoznajú, tak jej povedia, že to je ocko? A ona, že nie, manžel.

Lili97

Mám 25 rokov a môj priateľ ma 18 rokov. Teda 7 ročný rozdiel... Je vidno, že je odo mňa mladší aj výzorovo... no a?... Mentálne ma viac ako ja.

givemekiss

Nerozumiem preco to riesis....je to IBA cislo a ak ti je s tym clovekom fajn tak preco pozerat na to kolko ma rokov ? Ja mam partnera starsieho o 20 rokov a nikdy som si so ziadnym rovesnikom pred nim nerozumela tak dobre...bola by som s nim aj keby mal 100 rokov...vsetky tie priblble reci okolo toho od ostatnych mam tazko v pazi lebo oni nie su na mojom mieste a necitia to co ja...preco by si si mala branit byt stastnou s nim len preto ze nie je stary ako ty? Ja by som svojho nevymenila za ziadneho mladeho nedospeleho zajaca ktory este nie je "vyzity" a nevie co chce

Jakajap

Ja mám o 38 rokov starsieho partnera a klape nam to.Aj v posteli, aj celkovo.Nech si ludia hovoria co chcu, my sa lubime.A to iste radim aj vam, kaslite na nazory inych.

vretienko

ja mam priatela ktory je odomna mladsi o dva roky. Zo zaciatku som to nevedela lebo som mu tipovala viacej ale preskocila iskra medzi nami a tak obaja kasleme na vek. Ved je to uz povedane len cislo a podstatne je ako si dvaja rozumia a vedia spolu vychadzat, kaslat na vek, kaslat na konvencie. Uz davno neplati ako kedysi ze partner ma byt starsi od zeny o cca 8 rokov. To su talafatky z komunistickych knih ktore sa ludom snazila v kazdej oblasti zivota kecat co sa smie a co nesmie.

Cukrik123

Ja mám partnera staršieho o 7 rokov a klape nám to. Na reči nepozeraj, môže ti byť jedno, čo si ľudia myslia, ty si s tým človekom, vieš aký je, ste voči sebe tolerantní a keď sa ľúbite, tak nie je čo riešiť. Zaleží aj od toho, ako trávite voľný čas, či on už nemá iné záľuby ako ty.:-) Ale ak si rozumiete, máte sa radi, vážne nerieš ľudí, čo o tebe (vás) hovoria...A užívaj si to, že ho máš teraz, nikdy nevieš, čo bude za 3,6,10 rokov..:-) Tvoji najbližší ak budú vidieť, že je správny chlap a že si s ním šťastná, tak ti iba poprajú, nech si šťastná a nech vám to klape. A kým nevyskúšaš, neuvidíš a myslím si, že si mladá,takže toho máš ešte veľa pred sebou... Vek je len číslo, ako už bolo povedané :-) Veľa šťastia...

dsadsaxy&

Vek je len cislo a je to tvoj zivot, zi si ho ako chces ty. Ty co sa staraju do zivotov druhych, nemaju vlastny...samozrejme, ze treba brat na vahu aj vek, napr. ked chces mat v buducnosti deti a tak, ale ked si rozumiete, klape vam to a nevymenili by ste jeden druheho ani za svet, mate sa vazne radi...tak preco nie, vek je len cislo ako som povedal, niekto moze mat kolko chce rokov a bude sa stale spravat ako male dieta a niekto moze mat 18, dokaze neskutocne veci.

Ann777

čevapčiči.... nikde neni napisane ze muz ma byt starsi, podla mna to je uplne jedno kto je starsi ci muz alebo zena. Len dotycna asi riesi skor to cislo ze to cislo 14 jej pride vysoke.... ono mozno je a mozno nieje podla mna je to velmi relativne a zalezi na konkretnych dvoch ludoch.