Čo na zahustenie vlasov používa Marcel Merčiak?

Janko L.

Prepáčte, teraz som si všimol, že som napisal zlu stranku, musi to byt s dvomi p: www.toppik.sk ! Zelam vsetko dobre, nech aj vam pomoze.

Janko L

Ano! môžem potvrdiť z vlastnej skusenosti, je to Toppik! Včera mi to prišlo kurierom (normalne cez www.topik.sk som objednal a prislo mi to do cca 3 dni tušim), je to pecka, super to vyzera, ani zblizka nie je vidno ze to mate takto zahustene! neskutocne. A skusal som s bielym trickom ci to nezostane na veciach a nic, nechapem...paráda! perfektné!

Lalo

Mne to trvá približne do pol minúty a to musím sypať aj tam kde si takmer nedovidím. Najprv som používal dve zrkadlá ale teraz už po pamäti a stačí mi jedno. Inak aj vám sa to tak rýchlo míňa?

simsi

To je asi jedno, dolezite ze to funguje. Len nechapem co hovoril, ze mu to trva naniest niekolko minut ked sama viem za max. niekolko sekund. Ma niekto inu skusenost?

Brander

Konecne som natrafil na forum o tejto teme. Pozeram MS 2014 ako je v studiu a nechapem zmenu v programe co ja viem. Ale hura, uz mi to je jasne. Diky Simini, to bude ono! Myslel som ze je to trik v maskerni, a nedostupne.

Simini

Nanogen alebo Toppik. alebo sa treba spytat jeho kadernika :)
www.youtube.com
ja to poznam uz davno ale je to pecka a mam pocit ze to v TV nepouziva iba Merciak.