Ako sa zachovat

Príspevok v téme: Ako sa zachovat
Patr1k

Stala sa mi taka vec, spoznal som fajn dievča všetko nám klapalo prave ona bola ta co sa prvá do všetkého hrnula neskôr som sa aj ja poblaznil, bolo nám spolu fajn, stále mi to aj vravela a jedného dňa seklo a zacala byt odmerana napíše iba raz za čas ako sa mam a keď som sa jej opýtal co sa deje tak sa vykruca nechce sa ani stretnúť ze aby sme sa porozprávali, vždy si niečo vymyslí. Nič jej na to nevrvim vždy jej pekne odpíšem ako keby sa nič nestalo. No strašne ma to trápi. Iba ma ťahá za nos . ale keď jej to poviem ze to není pravda neviem co mam robiť.

Patr1k

Evina.. Už sa stalo.. Ukončil som to. Nemá to zmysel pokiaľ sa niekto takto chová, tiež som tu čítal viacej ľudí tu ma podobný problém, horšie sú ľudia čo už chodia spolu dlhšiu dobu. Je to nefer pokiaľ ta niekto berie len ako takú zálohu.. Netreba stratiť hrdosť aj keď je to ťažké niekedy..

evina61

To dievca nevie co che. Alebo je v jej okoli este niekto kto sa jej paci. Suhlasim s BBlavak, neodpisuj jej, bud odmeranejsi. Ukoncuj konverzacie ako prvy. Ak to nezaberie a neprejavi zaujem, taha ta za nos, zahrava sa s tvojimi citmi a mal by si ju nechat ist.

Patr1k

bibitili..som dost komunikativny aj vykoktat sa viem aj som sa jej to sto krat pytal ze preco je taka ale stale sa vyhovara na nieco..

bibitili

Možnože má svoj dôvod, asi si málo komunikatívny, alebo sa nevieš vykoktať... to dievčatá nemajú radi. ;)

bla8887

patrik .. stalo sa mi nieco podobne, skoro rok ma tahala za nos ...potom mi povedala, ze ma uz nechce namotavat ...

Patr1k

Tak ja sa snažím vždy správať férovo, len aj chcem nemyslieť na ňu ale vždy keď už je ako tak pohode tak práve vtedy mi napíše ale aj to tak skromne par slov ako sa mi darí a tak.

roz1vod

patr1k asi spravne tusis len sa asi nevies odputat alebo zeby si sa zalubil,vztahy su komplikovane a ked niekto ide do toho neuprimne je velka sanca ze zrania takych co idu do toho ferovo,ja viem citi a vztah sa nedaju miesat no hold taky je zivot