Milovanie len ked on chce

Príspevok v téme: Milovanie len ked on chce
achjajw

Mám problém ..neviem si s nim rady..viem mozno to vyzera traone ale partner sa so mnou nechce milovat ked chcem ja len ked on chce ...oroste ked ho zavolam ze nech pride ku mne ze mat chut sa nezne milovat tak niee..ale ked sme samy a chce to on tak zrazuu mu nic neorekaza .. viem mala by som mu to vrátiť ale oroblem ze ked na to oride tak ja sa nwm ovladat..a chcem to ..co mam robit aby sme sa milovali aj ked aj ja chcem

Sejla

Keps, navrhnúť to má chlap? No to by asi skor dostal cez ústa:D Alebo aspoň pousmiatie, veď ženy chcú byť tiež zvádzané a im to trvá ešte dlhšie, kým sú "ready". A mne by sa tiež nechcelo utekať len tak lebo niekto je doma sám a nadržaný a vypýta si to:)

achjajf

nie určite nie chodime spolu uz vyse roka len on voe uz co to znamena ked ho k nam volam doobeda..a vec d4uha n(co ist okolo horucej kase vsak sme dosoeli a nebudeme si klat m7 to poviem narovinu..

Sejla

:D tak mu nehovor že chceš sa milovať, nech príde:D Veď ho zavolaj že chceš byť s ním a potom ho normálne ZVEĎ, veď však to sa nedá rozkázať, musí v tom byť kus spontánnosti.