FB - Aj vam to uz lezie na nervy?

Príspevok v téme: FB - Aj vam to uz lezie na nervy?
Bronis

Tiez uz mate plne zuby vasi priatelia na fb ktori sa neustale musia chvalit svojimi dovolenkami a vyletmi. Mam zopar priatelov na fb ktori kazdu jednu dovolenku ci vylet ktori podniknu musia zverejnovat na fb so vsetkymi fotkami co nafotili. Uz mi to leze na nervy. A este ak im to nezlajkujem tak si dovolia nenapadne podotknut ze ci som si nevsimla ich nove foto na fb? A niektori sa dobreze neurazia ze im nedam lajk. Kam ten svet speje, uz zacinam mat pocit ze fb je pre ludi trpiacich chorobnym vystatovanim vlastneho ega. Z jednej dovolenky uploadovat na web aj 15 fotiek. Nemam chut uz ani na fb chodit a stale nutne pozerat tie ich foto.
dakujem

miau89

smutne je že pokial nežijete facebookom ako keby ste ani nežili...veď to je choré...ja som tiez prestala zverejňovať naposledy mi tam akurát písali na narodeniny pred pól rokom a keď niekoho stretne hádže blbe pohľady že ci aj zijem....prepáč že mi nehrabe...

in blossom

a mam medzi priatelmi jednu velmi negativisticku spoluziacku, tak ju som si normalne stiahla aby sa mi nezobrazovali jej prispevky, lebo nemusim sa pozerat, ako ma stale depku, emo-nalady... a nic jej pritom nie je, je zdrava, pekna, studuje, tak to sa mi fakt nechce ani len okom zavadit o tie jej vyplody.
ale inak tam mam malo ludi a skoro vsetko ozajstnych kamaratov, spoluziakov len kvoli skolskym veciam, cize da sa povedat, ze ma nikto neirituje

Sejla

A tiež sa zamysli prečo sa tak pajedíš na svoje "kamošky" lebo určite to nie je kvôli veľkým stehnám a slnečným okuliarom.

in blossom

no tak to si tiez asi otrokom fb. ja tam idem raz za tyzden,dva, pozriem si spravy a nahodou ak dakto zmeni profilovku a sa mi paci, tak ju lajknem,ak sa mi nepaci tak nelajknem. co je na tom tazke? ked mi blbol mail, tak som pozerala spravy kazdy den a to som tiez pozerala, ako vkuse davali fotky z kazdej blbosti, ale teraz to beriem tak, moj cas je len moj a je na mne ako s nim nalozim, co ma nebavi, to ignorujem :)

Sejla

Bronis asi si ľahko manipulovatelná, keď ťa niekto núti pridať si ho za priateľa, pozerať si jeho fotky a myslíš že ťa zahrdúsi, keď si ho blokneš. To už by si sa ale mala skor zamyslieť nad sebou, prečo robíš veci proti svojej voli.

MultiLevel

Bronis, ze sa na teba niektori nahnevaju, ked si nepozries fotky???? Prosim ta, kolko mas rokov ty a tvoji priatelia? Lebo toto co riesite je CHORE a detinske...Aby sa niekto hneval, ze si ktosi nepozrel fotky....a aby niekto riesil, ci je to povinny robit, ci nie...prepac, ale asi nezijem taky zivot ako ty, pretoze toto je hrozne o com sa tu pise a ide to tak velmi mimo mna, ze sa mi rozum zastavuje.. Vypnite ten sprosty facebook, sadnite si vonku na travu a nech vas trosku vietor oslaha, lebo zrejme ste stratili pojem o zivote........................................................................................

Bronis

Julius cezar to si vystihol trefne, presne tak, dve tri fotky nepoviem, ale ako pises, zprava, zlava, lezi, sedi, stoji... ved naco tolko? Akoze nieje toto narcizmus danej osoby?