Nemám na nič talent

Príspevok v téme: Nemám na nič talent
kittybubu

Nemám absolútne na nič talent a vôbec neviem čo by som mohla robiť. Chcela by som niečo vedieť. Spievať alebo maľovať..ale žiaľ to neviem. Alebo aspoň mať talent na nejaký šport, ale to ma úplne obchádza. Prečo niektorí ľudia vedia dobre spievať, hrať na hudobný nástroj a k tomu ešte aj kresliť a iní nevedia nič. Je mi z toho smutno. Je tu ešte niekto taký? A čo by ste robili? Strašne ma to trápi.

nikinka22

ani ja nemam na nic talent a teraz idem maturovat a posielam si pomaly prihlasky na VS...a kedze nemam na nic talent a tak, tak neviem kam si dat....aj ked, teraz som relativne rozhodnuta, ze co, ale neviem ci to je dobry napad a ci ma to naozaj bude bavit

tojejedno

Dufam ze to pomoze , nejaky dobrak to celkom dobre prelozil do cestiny.

Pusti si to aj viac krat , su tam nadherne myslienky a verim ze si z toho mozes nieco zobrat co ta nastartuje a mozno zacnes vnimat pozitivnejsie tento svet.

www.youtube.com

De

Je mozne ze tvoje schopnosti v niecom byt dobra su iba nerozvinute, uslapane kdesi v pozadi.

Problem je to, ze spolocnost obecne neformuje ludi k tomu aby sa u nich individualne schopnosti hladali a rozvijali, takze preto ma vela ludi problem so seberealizaciou. V skole je iba masova vyucba ktora generuje ludi ktori v skutocnosti nic nevedia. Rodicia maju malokedy zhovievavost a nadsenie ak dieta doma preukazuje zaujem o aktivity ktore nesuvisia so skolou, alebo ktore samotnym rodicom nesedia. Takze aj kvoli tomu sa moze stat ze skutocne zaujmy ktore by mohli byt uz v detstve rozvijane v schopnosti sa v jedincovi potlacia.

Teraz jedine uz len ty sama mozes najst to na co mas vhodne schopnosti a sama to rozvijat ak sa tomu zacnes venovat.

Zacni jednoducho robit nove cinnosti, rad za radom az pokial sa pri niektorej nezastavis natolko ze ta niecim zaujme a objavis to caro.

salon

Musis sa na to pozriet z ineho uhla pohladu.
Zamysli sa nad sebou a skumaj,co ti robi motyle v bruchu? :-)
Co to je,co ta tesi? Co ti vycari usmev na tvari?
Mozno si talentovana etericka dusa,ktora chce spievat balady,alebo mas dlhe prsty a hudobny sluch...
Alebo mas rada deti a vies si predstavit im robit program,alebo rada sa pozeras na kucharske show :-)
Alebo mas rada vodu a vies si predstavit potapat sa...
Alebo vies opravit pc? Tak dojdi lebo tento moj mi hapruje :-)
Ale ne...pamataj,ze vsetko co teraz nevies,je len docasne a ty sa k tomu o com snivas mozes dopracovat tym,ze sa to zacnes ucit,zaujimat sa o to a venovat sa tomu...ono to potom pride samo ver mi :-)

ja**

presne ako hovoria, všetko toto sa týka umenia.. a takisto to nemusí byť ani šport.. mám to štastie že mam talent na spev, bohužial nemám prostriedky na to aby som ho rozvíjala :)

Deria

Kazdy clovek ma na nieco talent ale nie kazdy ho v sebe (vcas) objavi. Hladaj! Nemusi to byt zrovna umenie. Zrejme mas talent v niecom uplne inom a mozno to zistis neskor.

talent

talent nerozhoduje, je to mozno 1 percento uspechu, ked budes robit nieco, co ta bavi, talent na zlepsovanie nepotrebujes