Prvé milovania - bolesť , nič ...

Príspevok v téme: Prvé milovania - bolesť , nič ...
ZúfaláBaby

Ahojte ,
s priateľom sme spolu už rok a ľúbime sa . Mám 19 , on je starší (24). Rozhodli sme sa ,že sa skúsime milovať , už dlhšie sme sa pohrávali s tou myšlienkou , no necítila som sa predtým pripravená . Obaja sme to predtým nerobili , tak sme boli trochu neistý , no on bol neskutočne nežný , pomalý a neurobil by nič zlé .
Už sme to však skúšali aspoň 5x a stále to je o ničom . Sme vzrušení , chcem ho , no stále ma to bolí a páli . Občas ,keď zmeníme polohu to je lepšie , no akoby som nič necítila . Keď je vo mne , necítim nič, akoby som bola prázdna. Jedno je horšie ako druhé .A bolesť je neskutočná chvíľami , neviem či mám ešte panenskú blanu , lebo dokáže íst do mňa celý .
Potom s tým skončíme obaja frustrovaní a ja ubolená ... Čo máme urobiť ? Mám prekonaných niekoľko mykoz za posledné roky , užívam HAK ,može niečo z toho súvisieť ?
Ďakujem za akúkolvek radu .

karolinka122

ak mas za sebou prehliadku na gynde a je to ok, je to len psychika. ked sa nato necitis, nesexuj. Pripadne si "vyzer" cervene vinko. Ak nepomoze, asi partnera nemas rada , nevzrusuje ta, tak potom len vymenit:D

bagerě

Pred prvym sexom by si sa mala citit pripravena. Pobehat pred tym po uradoch a pozhanat schvalovacie peciatky a takisto povolenie od prezidenta. Az potom mozes sexovat. Este aj od lekara vzsetrenie treba.