Odstranovanie bradavic mrazenim

Príspevok v téme: Odstranovanie bradavic mrazenim
agatka25

Dobry den,
bola som u svojho kozneho lekara ktory odstranoval bradavice mrazenim teda prikladanim namocenej paličky.
Sice lekar dal novu vatu na paličku ale tu paličku potom máčal do nadoby s tekutym dusikom alebo niecim podobnym. Nemozu sa takto virusy zbierat v tejto nadobe a potom prenasat na inych pacientov ?
Dakujem.

RNG

Mnohe virusy v tele sa nedaju znicit, len potlacit na hladinu, kde uz nesposobuju ziadne skody.
Neviem, co je neprehladne na clanku na herpes, co mozes najst cez google pod mojim nickom a slovom herpes.
Vsetky tie uvedene doplnky mozes dostat napr z iherb.com odkial objednava kopa Slovakov. nazdavat sa, ze vsetky najlepsie doplnky na svete mozes fdostat na Slovenku je naivne. Slovensko, napriek ze som na svoj povod hrdy, tvori len 0.1 % populacie sveta a jeho rozloha je tiez asi 0.1%. Takze myslet si, ze tam je vsetko je dost naivne.
Vobec Europa je znacne slaby zdroj doplnkov a velmi drahy. V USA je tento smer ovela viac rozvinuty a znacne prisne kontrolovany, takze je dostatocna zaruka neskodnosti tam vyrabanych a predavanych doplnkov

agatka25

Ja sa snazim jest hlivu ustricovu a vitamin C.
No neviem co este take ine by bolo vhodne. Pozerala som tie veci co daval RNG ale je to dost neprehladne.

Blondula

to by zaujimalo aj mna,ze co treba kupit,kedze na tych americkych strankach sa vobec nevyznam a napr taky chaparral na slovensku asi nekupim :-(

matway

Nie,nemôže sa nič preniesť na iného pacienta. Pri teplote -200 stupňov neprežíva žiaden vírus. Pre ničenie vírusov a baktérií, sa doporučuje dokonca takéto potraviny s pravdepodobnym vyskytom týchto patogenov, vymrazovat v domacnosti pri -30 stupňov.
RNG pripomenul fakt, že bradavice sa nezbavime, pokiaľ nezlikvidujeme vírus HPV, ktorý to spôsobuje.

agatka25

Praveze tak to lekar robil pouzitu vatu opet namocil do nadoby a znova prilozil na bradavicu.
Preto ma to zarazilo.

dinna

Zasa dalsie kecy...Naozaj ucinnejsie,modernejsie,hygienickejsie je nastriekat dusik priamo na bradavicu.
Ale:Lekar ktory pouziva palicku na zaciatku je maximalne sterilna ,nepouzita.myslite si ze zatrie jednu bradavicu a potom tym istym koncom ktorym potieral bradavicu tak ho opat vlozi do nadoby?no to by som chcela videt.to nerobim ani ja a nie som lekar.Su to zakladne hygienicke pravidla.To zasa nejaka mudra mamicka na konikovy pisala taketo bludy.Alebo je lekar blb a k takemu by som nesla.a keby som tam isla tak by som sa ho opytal ci je normalny a strka pouzity koniec spachtle do nadoby.:D

agatka25

Toto som nasla na tejto stranke
www.modrykonik.sk

Lokálne zmrazenie pomocou kvapalného dusíka, tzv. vypaľovanie - ide o najúčinnejšiu a pri aplikácii sprejom tiež o najbezpečnejšie metódu. Pri používaní tyčinky namáčanej v nádobe s dusíkom dochádza k opakovanému výskytu bradavíc. V nádobe sa totiž vďaka opakovanému namáčanie tyčiniek hromadia vírusy.

Takze zbytocne chodit k lekarovi ked pouziva iba tu namocenu palicku(tycinku)?

RNG

Nebol by som si tak velmi isty, ale je to definitivne velmi malo pravdepodobne.
Ale vymrazenie sice znici bradavicu, ale nepotlaci celkove rozne hpv virusy v tele. Na to si treba zvysovat viralnu imunitu. Na zvysenie viralnej imunity pozri napr cez google pod mojim nickom a slovom herpes. Tam nam uvedene hromadu antiviralnych doplnkov, zoradenych zhruba podla ucinnosti od najmenej ucinnych po najviac ucinne.