Manžel kradne peniaze mojím rodičom!

Príspevok v téme: Manžel kradne peniaze mojím rodičom!
Emmka9991

Potrebujem pomoc, poradiť čo mám robiť. Už som v koncoch.Môj manžel kradne peniaze mojím rodičom, starým rodičom a aj môjmu bratovi a možno aj iným. Sme vzatý len pol roka, ale chodíme spolu už viac ako 4 roky. Od kedy sme spolu začali nám doma miznúť peniaze, mne aj zlaté šperky. Rodičia mi to najprv nepovedali, lebo si mysleli či to nerobíme mi s bratom. Ale keď mi to povedali tak mi to docvaklo, pretože môj priateľ mal furt peniaze a pritom som vedela koľko zarába, kedže robí u nám vo firme a platí ho môj otec a niejak furt mal peniaze. Prvý krát zmizlo môjmu ockovi asi 2-tisíc Eur, a môj priateľ v tom čase niejakou náhodou vraj vyhral v totých automatoch 2-tisíc eur, ani sa mi s tým vtedy nepochválil, až kým som neprišla k ním domov na návštevu a on dával svojej mame peniaze lebo odrazu potrebovala niečo zaplatiť a nemala peniaze, a tak mi povel že vyhral. Potom zmizli niejake peniaze mojemu dedkovi a bratovi, čo mal našporené na kopačky. Chcel si ich kúpiť až po Vianociach a môj priateľ o tom vedel. A keď sme ich po Vianociach išli spolu kúpiť už ich nemal. Mne zmizli skoro všetky zlaté šperky, ktoré som zdedila. Tesne pred svadbou mi mamka raz povedala že jej zmizli peniaze z peňaženky. Už som sa nahnevala a dala som malý počítač s kamerou do jej izby, zakryla ho a zapla kameru. Potom som ho nechala samého u nás doma a išla vedľa ku babke. Keď som sa vrátila, tak som na videu videla ako jej ukradol peniaze z peňaženky. Potom keď prišiel som s ním rozprávala, že či kradne peniaze mojej mamke. Všetko popieral, až kým som mu neukázala video. Potom mi klamal že ich potrebuje pre otca, lebo dostal vysokú pokutu za rýchlosť a nemá ju jak zaplatiť, potom povedal že to nebola pravda, že to kradne pre nám aby sme sa mali dobre. Také hlúposti. Tak sa to dlhšie neopakovalo a teraz keď už sme vzatý ta asi pred týždňom sme boli u babky a išiel na záchod. Sedeli sme vonku pred domom, on bol vo vnútri. Neviem ako to bolo, ale môj dedko bol akurát na záchode a keď vyšiel môj manžel mal v ruke peňaženku mojej babky. Hneď ju položil ako ho videl. Dedko mu len povedal aby sa nedotýkal cudzích peňaženiek, nechcel sa rozčúľovať lebo má slabé srdce. Hovorila som s ním o tom a on tvrdil že peňaženka bola na zemi a že ju len zvíhal, ale to je hlúposť pretože keď išiel dedko na záchod skoršie tak by ju videl. Proste neviem ako mám ďalej pokračovať. Už ma odpudzuje,ale bojím sa pretože vždy keď sme sa rozišli tak sa mi vyhrážal že sa zabije a tak.Prosím pomôžte mi niekto. Neviem čo mám robiť.Ďakujem.

hehe1

namiesto toho, aby si toho zlodeja udala, nech ho zavru az zcernie, tak sa s nim vlacis, povedz, ako mozes byt taka sprosta?

Mima1966

Dobrý deň , chcem sa aj ja s vami podeliť so situáciou , ktorú sme zažili aj my s priateľom .
Začali nám miznúť peniaze , teda presnejšie môjmu priateľovi , neskôr mu zmizlo aj zlato , ktoré chcel môj partner po jeho mŕtvej mame venovať svojej dcére .
Nikdy som ho nevidela tak plakať ako vtedy , prešlo niekoľko mesiacov a nemôžem to predýchať .
Priateľ má dve deti jedného syna , ktorý si dovliekol z Čiech svoju vyvolenú , priateľ chcel aby bývali s ním , ale nechceli , že oni chcú svoje súkromie , tak si kúpili cez hypotéku byt , lenže keď chceli robiť párty s priateľmi , chodili na dom , a to si viete predstaviť tu spúšť po nich , porozbijane poháre , všetko ovracane a to nehovorím o spálni čo sme tam našli , všetko špinavé veď si viete predstaviť z čoho , a v dcérinej izbe za skriňou sme našli prezervativ pravda plny a zaviazaný , podotýkam že dcéra tam nebola .
No hotový kuplerajt aj s jeho priateľmi si tam spravili.
Slečne z Čiech to očividne nevadilo , žiadna snaha upratať , taká kyda 150 kg má , len sadne a žerie a žerie do prasknutia ,kvôli nej nechal vysokú školu a teraz bývajú na Slovensku a už majú syna , No a teraz to najdôležitejšie , vždy keď prišla k priateľovi , zmizlo mu z peňaženky dosť peňazí raz 70 EUR , ale to ich k priateľovi prišlo viac ľudí z tej ich krásnej partie , nevedeli sme kto to mohol zobrať , potom o týždeň prišla slečna z Čiech sama len s malým teda s priatelovym vnukom a zmizlo mu 30 EUR , tak sme nachystali peňaženku s peniazmi a opísali sme čísla bankoviek a čakali sme , prišla za týždeň no a znova chýbalo 30 EUR , to už sme vedeli na isto že to ona kradne .
Najhoršie je to že sme ju nechceli šacovať , kričali sme a hádali sme sa so zlodejskou špinou , a žiadali sme ju nech to vráti , hovorili sme jej že sa to nikto nedozvie , bola bordová a koktala , ale nič nevratila ,
Maly plakal čo nám bolo strašne ľúto , nechceli sme volať policajtov , lebo to by mala problémy , keď je cudzia štátna príslušníčka , tak priateľ volal synovi nech príde , vysvetlil mu že ťa jeho vyvolená je zlodejka a ostali sme v nemom úžase keď povedal že to sme si vymysleli že to nieje pravda a vôbec nechcel pochopiť že sme jej tu peňaženku nachystali a čakali sme , dosť smutne , najhoršie je to že priateľov syn odišiel zúrivý , on je veľmi drzí a hubu má strašne veľkú , zastal si jej nie nás a chytil malého na ruky a zakričal “svojho vnuka vidíš naposledy a odišli .
Smutne je to ,že ona sa dívala ako sa oni hádajú a aj tak sa neprizlala , veď sa skoro pobili kvôli nej a ona išla do autá a očividne si to užívala.
Môj priateľ im kúpil spálňu , sedačku do obývačky , malému postieľku , platil im všetko čo potrebovali , zaplatil im krstiny aj STK na aute a pod. ale jej sa málilo , chodila k priateľovi do peňaženky ako do bankomatu .
Ešte im dal aj auto , ktoré ona za týždne rozbila , ona má 19 rokov , a on má 23
Sme z toho strašne nešťastný a smutný , čakali sme že ona príde a ospravedlní sa ale márne .
Jej rodičia im nedali nič , vôbec nič a preto sa pýtame prečo , veď by im dal môj priateľ všetko aj polovicu svine im dal keď sa zabíjalo , ale aj tak sa jej málilo .
Teraz keď je na materskej a majú hypotéku moc peňazí im neostáva , ale nechápeme prečo sa priklonila k takémuto ohavněu činu a že matka ? Fuj , hnus , ako takáto špina výchova to dieťa nechápeme
Tak to je všetko

lia789

Ahoj emka tvoj pribeh mi pripomina moj zivot. Nastastie dnes som uz rozvedena a velmi stastne . Mala som presne takeho isteho muza ako mas ty. Lenze mna citovo vydieral poziciaval si peniaze a lietal v dlhoch tiez mi zmizla 500 eurova zlata retiazka od mamy. Tiez sa vyhrazal ze si nieco spravi ked mu nepomozem a to odporne citove vydieranie fuj ked si nato zmyslim normalne mi je zle ako mozu existovat taky ludia a ako som ja mohla dopustit samej sebe byt vobec s takym clovekom. Vdaka nemu bola cast mojho zivota peklom. Nastastie je to uz dnes minulost a to som rada. Poucila som sa vdaka vztahu ze nieje nic horsie ako byt dobry clovek pretoze vtedy doslova pritahujes taketo spiny .

dundee

Radím rozvod, ak s ním zostaneš, budeš trpieť celý život ty, aj vaše prípadné deti, budete sa zaňho hanbiť, lebo on s tým neprestane. Chce sa zabiť? Povedz mu, že nech sa páči a uvidíš ako sklapne. Nedaj si vymývať mozog a postav sa mu.

0vecka

zbav sa ho. Cim skor tym lespie a nemaj vycitky alebo nieco take.. sak ten clovek je na hlavu... hlavne sa nenechaj nabuchat ... inak by som pochopil kebyze kradol ale u teba/tvojej rodiny doma??? saq to je uplny idiot... a potom este ze hra automaty ale len obcas ...

Prskavka78

Niektoré ženy sú hlúpe a odmietajú slušných mužov. Potom sa vydajú za gamblerov a alkoholikov. To majú ako za trest. Tak im treba. Vždy, keď čítam ich nešťastné príbehy, tak krochkám blahom a cítim úprimnú škodoradosť. Tie ženy dostali to, čo si zaslúžili.

uprimnaaaa

Ema nehnevaj sa ale si riadne padnuta na hlavu ked sa pytas co mas robit. Jednoznacne rozvod tu nepomozu sluby lebo on sa nezmeni a dovedie do sraciek aj teba presne tak ako sa to stalo mne . Koli muzovi som padla totalne na dno dostal ma o vela penazi .Prepac za uprimnost ale nepochopim take zeny ako ty ze maju doma debila zhodnotia to ze je to tak a nechaju to tak. Este si s takym pruserarom narobia decka lebo si myslia ze to ich muzov zmeni a potom je este vacsi problem a placu cely zivot ako si ho dosrali. Ano aj ja som to trpela ale len chvilu tiez sa chcel vratit ze budeme zit krajsie ze budeme mat deti. Keby mu dam sancu vtedy dopadnem ako posledna chudera. Preberte sa zeny vcas ako ja. Lepsie aj ked neskor ako nikdy.