Ukazuje sa?

Príspevok v téme: Ukazuje sa?
HowIFeel

Ludia poradte mi. Pisem asi mesiac s 30 rocnym chlapom (mam 21) na facebooku, je nadherny, uplne moj typ, slobodny, komunikativny, vzdelany, vyzera byt aj pri peniazoch :D vzdy mame o čom písať, a máme sa stretnuť o tyžden, ale den este sme sa nedohodli. Ale problem je v tom, že podľa viet mi príde arogantny, alebo namyslený no neviem. Dam primitívny priklad: sa ma pytal ake fajčím cigarety, som mu napisala že karelia slimky :D a on odpisal že čooo??.. ja ja zasadne len davidoff, alebo dnes sme pisali , a zrazu napísal: Rasto, donesieš mi tie peniaze dnes, už ti nebudem požičavať :D alebo minule napísal že bolo v noci teplo a nemohol spať a ja som mu odpísala, že nech si da ventilator, alebo otvorí okna, a on čosiiii ved ja mam nato klímu :D Teraz po mesiaci tak na 50% vaham či sa s ním ešte stretnuť, ako nechcem ho odsudzovať, len chcem vedieť čo vy nato hlavne baby, vďaka ;-)

doubledog

tak ked si nechapava, co s tebou :)

on ti napisal, ze nemohol v noci spat, co je najskor sexualna narazka
a ty zadres nejaku hlasku o ventilatore :)

Agnes998

Suhlasim s tym co napisal langos, trufa si na mladucke dievcata lebo tie su casto naivne a mozu sa nimi chvalit, bude ta mat ako krasny doplnok. Mne sa jeho spravanie nepaci a ja by som sa s nim ani nestretla.

langoš

tak veru, chce ťa dostať ohúriť a dostať do postele. 30 ročný ohúrujú 20 ročné lebo sú naivné a neskúsené sveta. Takú 30 ročnú by už veľmi nenadchol týmto :D

vidriduch

Ak si chalan myslí, že je nejaký ultra boss, lebo fajčí Davidoffky a má klímu, tak to sa musím iba smiať.

pinia

Je to snob ktory si potrebuje dokazovat si nieco. Chvalenkar ktory ta chce ohurit. A ak by ste mali vztah, on by bol ten co ta bude riadit a ovladat co mas ako robit, s kym sa stretavat, co mas kupovat atd. Potrebuje ovladat a mysli si, ze vsettko vie najlepsie on a on je svetovy. Ktovie preco 30 rocny muz pri peniazoch nema este vztah..? Porozmyslaj asi v com to je.

keysha777

Vsak uvidis ked sa snim stretnes aky je nazivo,lebo podla mna cez net je kazdy iny nez nazivo.. ked uvidis ze to je nejaky arogantny namysleny pako tak radsej rychlo utekaj,mozno sa chce len ukazovat ze je daky panko..

Blondula

arogantny a namysleny ? ja z toho co pises nevidim ze by taky bol :D keby si sa mna opytala take otazky,tak odpoviem uplne odveci :D ja som zase zasadne srandistka a pokym priatel nema stipku humoru tak u mna nestoji ani za vetu pisania :D netreba posudzovat podla vyzoru...nie vzdy ten,kto je pekny je aj arogantny a namysleny...co sa tyka tych penazi co napisal,tak napisal spravne....ak niekomu pozicia,tak by dotycny mal vratit...