Pozvanie

Príspevok v téme: Pozvanie
Gurman1

Spoznal som pred pol rokom fajn dievča. bolo nám spolu super moc sme si rozumeli par krát sme sa stretli no neskôr sme sa trosku nezhodli. Ešte bola v kontakte s bývalým s ktorým sa rozisla hlavne preto ze odišiel do zahraničia, ale som sa ďalej nevyzvedal. Neskôr začala byť taká odmerana prerušili sme kontakt asi cca 2mesiace ale raz ya čas prehodíme sms ako sa mame a tak. No mne stale na nej záleží no neviem na čom som. Chcel by som ju niekam pozvať ale neviem ci to bude dobrý nápad, nechcem sa jej moc vnucovať neviem ako ďalej.

Gurman

No skúsil som ju pozvať, počkal som pokiaľ mi ona napíše prvá a potom som sa jej opýtal, začala sa vyhovárať a bolo po stretnutí :(nechapem načo mi potom píše keď si nevie nájsť hod. Čas niekde posediet, ale s kamarátkami si čas nájde, nechápem tie ženy.

Deria

Ale takto sa tiez dalej nedostanes. Mohol by si byt trosku aktivnejsi, mozno si mysli, ze ti je to jedno, ked vyckavas. Mozne je aj to, ze vtedy nebola este vyrovnana s rozchodom, co je normalne. Proste ju niekam pozvi (hop lebo trop!:)) a budes vidiet, ci bude mat zaujem. Ak nie, aspon budes vediet, na com si.

Gurman1

No ono to uz bolo skoro na vztah len neskor sa to nejak cele pokazilo,ona dobre vie ze mi zalezi na nej..len bola potom taka odmerana sama nevedela co chce..tak sme sa prestali stretavat aj pisat ..a tu sms to bolo asi 2krat za tie 2 mesiace aj to iba par slov.nuz najradsej by som si snou pokecal medzi 4 ocami,len naposledy ked som ju volal to bolo asi pred 2 mesiacmi tak sa vykrucala.. ja som nemal 2 roky babu a konecne som nasiel co mi sadla aj to sa musi pokazit..nchcem to len tak zahodit,preto chcem optrne :)

bux

ako pise janulka67. To ze si sem tam pisete, mozno za nic nepovazuje, len za zdvorilost. Ale co ak nie? Mal by si jej to povedat na rovinu ako to myslis, nic zle sa stat nemoze. Ak bude pocitovat sympatie, urcite neodmietne stretnutie.

janulka67

A keby si jej normalne povedal že ako to ty s nou myslíš. Aspoň by si vedel na čom si..Ja si myslím že by to bolo najlepšie pre teba..