Malé prsia

Príspevok v téme: Malé prsia
opicka11

ahojte, mam 15 rokov a oproti mojim rovesníčkam mám pomerne dosť malé prsia. nie som síce plocha ako doska ale zas to nie je ani žiadna sláva. v rodine s tým nebol problém, pretože aj mama aj babky majú veľké prsia. chcela by som sa opýtať, či pomáha niečo na rast pŕs, samozrejme okrem antikoncepcie a plastiky.

das

nie vseto su velke prsia - ja som mala az do 40r. po 2 detoch velkost 0 - neskutocne vela som usetrila na tom ze som nekupovala podprsenky - chodila som bez - ked som zacala priberat pribrala som aj hore - mam 2 - ale aj dnes ked nemusim nemam podrsenku - treba si vazit svoje telo ze Ta nezatazuje velkymi prsiami ktore svojou vahou zatazuju chrbticu - dokonca niektore musia nosit podprsenku aj v noci - mozem povedat ze by ma asi trafil slak - radsej male ako velke a okrem toho treba si povedat "CO je MALE to je MILE" a okrem toho vela muzov hovri ze maju radi tak akurat do ruky - tak sa zobud a uprac si to v hlavicke a bud spokojna - vela stastia

Dilin0

daj si facku hlupana, boha.. a pockaj do 20ky minimalne ,potom uvidi co a jak..strasne ma vedia nasrat taketo .... naco ti velke cecky, a potom bude plakat ze ta chcu len preto..