Prirodzene zosvetlenie vlasov

Príspevok v téme: Prirodzene zosvetlenie vlasov
Lucka569

Ahojte, keďže je leto chcela by som si zosvetliť vlasy. Nie veľmi len o 1-2 odtiene. Minulý rok som to skúšala s rôznymi prírodnými vecami ako citrón, škorica, harmanček, rebarbora, med, vlasy som nechávala schnúť na slnku a nič.
Takže som dostala takýto nápad. Kúpila by som si zosvetľovač ale nechala by som si ho na vlasoch len takých 15 minút. Myslíte že by to zabralo??? Že by ta farba vôbec začala účinkovať??? Alebo je to úplne od veci nápad??
Inak mám takú strednehnedú farbu vlasov, svoju pôvodnú originál a na koncoch mám zbytok nejakej hnedej ktorá vyzerá ako ten môj originál (dala som si ju keď som sa rozhodla že si vlasy dlhšie nebudem farbiť, tak aby tak nebolo vidieť že odrastajú).

ďakujem za všetky rady :D

Lola BA

Ja som si akurat vcera dala na konce zosvetlovac od Balea More Blond ale nie cakat 15 minut, tento nasprejujes do vlhkych vlasov a vyfenujes. Pisu ze po 3-5 razov mas svetle vlasy ale mne po 2 vidno iny odtien ale nie blond, ale taky bledohnedy ako vytahane vlasy od slnka to vyzera. Prvykrat som si ho dala asi pred 2-3 rokmi a vzdy ked som u kadernikov, si to vsimnu a pytaju sa ci mam melir alebo farbene vlasy :D takze mne rozdiel vidno aj ked blond to teda nie je. Svoje mam hnede vlasy nefarbene.
Ale neviem ako ti to chyti na tie konce co mas zafabene. Radsej by som si nasprejovala len konceky na zaciatok a keby to chytilo blbo mozes sa ist dat podstrihnut. Lebo mne ten rozdiel na vlasoch vidno, ono sa to nevymyje, je tam peroxid tak opatrne, nedavala by som si to na prvy raz hned na celu hlavu :)