Co je nato dobre?

Príspevok v téme: Co je nato dobre?
bosonoh

Prosim vas, teraz v lete ale vlastne po cely rok sa mi potia nohy velmi. Ci mam botasky, tenisky ci slapky vzdy sa mi potia. V slapkach je to este ok ale ked vyzujem sa z celej obuvi /botasky, mokasiny, tenisky a pod./ tak su hrozne prepotene, ponozky mam mokre a nohy mi pachnu aj ked som si ich pred obutim umyl a nastriekal takym pripravkom z cajovnika na nohy. Co mam prosim pouzivat? Co vam pomaha aby nohy tak po vyzuti nepachli ani obuv? Vlozky do topanok take aromaticke ani spreje nepomahaju a vona zo spreja sa straca a prebije to pach spotenych noh.
Mam pouzivat nejaky vonny krem na nohy? Ake pripravky vam pomahaju? Teraz som nadviazal kontakt s jednou dievcinou, pozname sa uz asi tri tyzdne a bojim sa toho ze ked ma pozve k sebe na navstevu a budem sa musiet vyzut tak ked ju ovanie ten zapach hned ma posle kadetade a uz ma nebude chciet vidiet. Prosim poradte ako s tym bojovat. Nohy si umyvam pravidelne aj tu cajovnikovu vodicku davam aj tak pachnu. Nemam problemy ani so stitnou zlazou, ani lieky neuzivam, len som trochu taky stremovany clovek a trosku uzkostlivy. Asi je to z toho.
Dakujem

eurovka

vsak jej dopredu povedz ze ci jej nevadi ze bude chodit s tebou lebo ti smrdia strasne nohy :D
pomoze ti pravidelne menit ponozky a ked je teplo tak nohy naboso v slapkach ci sandaloch. Nie celu obuv. Ako nepochopim chlapcov co v tychto horucavach nosia obuv na snurovanie. Vsak ked sa to vyzuje tak to musi byt strasne nieco pre okolie. Nohy pravidelne umyvat, nejaky kozm. pripravok nato a ciste ponozky. Pripadne sprej do obuvi striekat.

Slobodna

Pomáha spraviť si kúpeľ na nohy - šalviový čaj, každý deň si močiť nohy. Je tu ale riziko, že keď zastavíš potenie na jednom mieste na tele, objaví sa na inom. Osobne odporúčam začať športovať a piť veľa čistej vody, tak sa zbavíš potenia komplexne na celom tele.