Kvapka lasky, meskajuci menzes

Príspevok v téme: Kvapka lasky, meskajuci menzes
Mattoni123

Dobrý den
11. dna v mesiaci som mala naposledy menstruaciu meskala mi a 14. som mala s priatelom nechraneny pohlavny styk. Neurobil sa do mna a bol to moj prvy pohlavny styk takze som ho nechcela pustit ''celeho'' dnu takze tam mal len kratku cast. Dnes je 20. a stale nemam menstruaciu som s toho cela vystresovana bojim sa ze som tehotna. Je normalne ze mi takto meska menzes? pripadne ako dlho moze meskat. Som tehotna? ak sa do mna neurobil?

Mattoni123

Test vyšiel negatívny ale ajtak som sa bála pretože menzes nie a nie príst, nakoniec mi dnes okolo obeda prišiel, tak som celá spokojná avšak ach tá bolesť. Ďakujem všetkým, a nech je aj toto téma velkým výstražným prstom pre všetky čo ešte nechcú dietatko a je*ú bez ochrany.

Trilobby

Clovek by ani neveril co vsetko moze sposobit stres .. tak ti teda drzim palce :) a daj vediet ako si dopadla :)

Mattoni123

Jasne toto je pre mna rozhodne ponaučenie do buducna len naozaj netužim byt tehotna po týždni nemám žiadne tehotenské príznaky okrem bolesti hlavy ale to je podla mna sposobene stresom najmä. Dnes si pre istotu urobím test. Nemám tušenie prečo mi tak dlho meškaju vobec sa mi to nepači a strašne sa bojím.

Trilobby

No tak v prvom rade ti chcem povedat ze ak sa tak bojiis otehotnenia tak sa nabuduce chrante .. ale ak sa do teba neurobil nehotna by si nemala byt .. Ak na to budes stale mysliet a stresovat ta menstruacia ti tak skoro ani nepride (vlastna skusenost).. odporucam ti prestat na to mysliet, vyrazit niekam s kamosmi, prist na ine myslienky alebo si dat kupel kde sa uvolnis strcit do usi sluchadla s dobrou hudbou a urcite to pomoze :)

skarabeuska

Neboj sa, zas spermie take sikovne nie su. Menstruacia Ti pride, daj si horuci kupel, uvolni sa, trosku si polez vo vani a mysli na nieco prijemne.

Toto nech je pre Teba velkym vystraznym palcom hore, aby si nabuduce pouzivala skor rozum.

Bubliii

Ahoj Mattoni, neviem, koľko máš rokov ale asi aj ty uverila mýtu, že "pri prvom" sa otehotnieť nedá.. no veru dá, aj preto si myslím, že si urobila riadnu hlúposť, len tak na voľno, bez ochrany. ale čo sa stalo, stalo sa. môžu ti meškať aj preto že si vystresovaná ale aj pre veľa iných dôvodov.. ak je to už cca týždeň, kúp si test.. ak výjde pozitívny, šup šup k lekárovi na odber.. alebo stresuj doma a uvidíš, čo z toho bude.. viac možností tu fakt nie je.