Kedy vás to prešlo?

Dennis

Po päťročnom vzťahu, ktorý ukončila ona, som bol dosť zlomený (navyše som bojoval vtedy s chorobou, čo asi pridalo do toho trápenia). Svojim spôsobom som sa z toho dostal tak do polroka, no musel som si dopomôcť trošku egoizmom. Zbavil som sa vecí, ktoré by mi čo i len trošku pripomenuli bývalú a ventiloval som si hlavu rôznymi spôsobmi (týmto sa chcem anonymne ospravedlniť tým dvom dievčatám, s ktorými som si začal len kvôli sexu). Potom to bolo len o mne, oprášil som staré priateľstvá a bezstarostne žil, ako za mladých čias.

Cherrycookie

chce to cas a odputavaj svoju mysel na ine myslienky. Potom tu platia rady podomnou, nepustat piesne s touto tematikou, nepozerat filmy, nehladat ho, odlozit alebo vyhodit veci co ti dal...

arašid

áno súhlasím s tým že sa treba poriadne naňho nasrať či na ňu a poslať do ...
ja som žena a rozhodne by som sa kvôli chlapovi neutápala v žiali a srdcorevúci plakala že ma opustil. Chlapi zato nestoja aby sme si ničili imunitu a zdravie tela pesimismom a depresiami. Treba sa poriadne nasrať, všetko zničiť a zahodiť a ísť si robiť všetko v čom nás tá osoba obmedzovala. Najlepšie by bolo vraziť mu jednu ale to by už boli opletačky s políciou :-D
netreba sa trapiť kým on si užíva s inou vy revete a depkujete ako puberťačky. Treba v sebe nájsť svoju hrdosť a ukázať mu že vás to vôbec nezlomilo. Nebudte bábovky!

Cindy353

mne trvalo rok a pol, ze nanho nemyslim 1000 krat dennne ale iba parkrat.

verim vsak, ze ten strasny rozchod bola karma za moje zle spravanie k muzom v minulosti

Sejla

Prezyvka, to je len taký trik, prechodné štádium, zabráni to sebaľútosti a opatovnému podliehaniu tej osobe, doliezaniu, vyhľadávaniu.. Aspoň sa domnievam že to tak je:)
Ja by som poradila zmeniť účes, začať sa venovať sebe naplno, niečo nové sa učiť, športovať, pozrieť si, za iných okolností, maximálne trápne filmy/seriály ktoré sa venujú single životu žien ako sex v meste, filmy - he's not that into you, high fidelity, butterfly effect, brake up, a čo ja viem čo:)

strangerka

Momentálne tiež prežívam to isté.:) Neustále fantazírujem o niekom ktorý pravdepodobne na mňa kašle. Asi jedine čo pomôže je sústrediť sa na koníčky a priateľov. :)

Prezyvka55

No urcite by som nepestoval nanavist. Ak ti nejaka osoba stoji za to ze ju nenavidis potom vlastne na nu stale myslis tak ci tak ;).

Danii

Toto moze byt ucinne ak ta necha ten druhy, ale asi tazko ak je to ako pise Demy di ked clovek odide nedobrovolne, napr. smrt ci odcestovanie za pracou na dost vzdialene miesto.

audina

Ja mam ucinny sposob a to taky, ze znicit vsetko co ti ju pripomina, vyhodit, roztrhat alebo spalit vsetky veci, ktore ti dala. Potom nechodit na miesta, kde by si ju mohol stretnut alebo, ktore by ti ju pripominali. A najlepsie znenavidiet ju a robit presny opak toho co ti zakazovala alebo ta v tom obmedzovala. Vsetky cinnosti, veci ktore nechcela. aby si si kupoval a pod. Mne to pomaha. Ja som taka povaha, ze ak ma nejaky frajer v minulosti okaslal znenavidela som ho, povedala som si, mozem ty idiot lutovat, nevies o co prichadzas, znicila som jeho veci a dary, vyhybala sa kontaktu s nim, a robili vsetko v com ma pretdym obmedzoval alebo nerobilo to co mi odporucal. A dobry je aj pohyb na cerstvom vzduchu ci kupovat si chutne jedlo, pekne oblecenie si kupit, alebo nejaku drobnost. A vobec si nepustaj zalubene pesnicky a nepozeraj romanticke ko*otiny. To tvoj stav len zhorsi. A povedz si, ze si nejaky chlapisko a jedna baba ta nezlomi. Ja niesom muz, ale takto konam po rozchode a pomaha to. Rychlo sa z toho dostanem :D