Vysledky z magnetickej rezonancie v taliancine - vedel by to niekto prelozit?

Príspevok v téme: Vysledky z magnetickej rezonancie v taliancine - vedel by to niekto prelozit?
ikatika

Ahojte, prosim vas, vedel by mi niekto prelozit vysledky z magnetickej? som uz mesiac na marodke a vlastne netusim poriadne co mi je. minuly tyzden som bola na magnetickej chrbtice, ale velmi sa z toho nevyznam..ak niekto viete, prosim, prelozte mi to. aspon tie zakladne a podstatne fakty. dakujem

Rachide lombare in asse. Piccole ernie intraspongiose di Schmorl nelle limitanti inferiore di L2 e superiore di L4. Irregolarita delle limitanti somatiche L4 - L5 con alterazione del segnale intraspongioso di tipo degenerativo e riduzione di spessore del disco intersomatico, in un quadro di osteocondrosi. Lieve protrusione discale osteriore e verso la porzione inferiore del forame di coniugazione di destra fra L3 L4. Protrusione discale posteriore ad ampio raggio L4 - L5 e protrusione discale posteriore mediana - paramediana sinistra L5 - S1 con sottile fissurazione longitudinale dell´anulus. Iniziali noti di apofisite interpeduncolare bilaterale L5-S1. Conservati il calibro del canale vertebrale, il segnale della cauda e delle radici nervose.

asipako

mozes to riesit tak, ako sa to riesi na slovensku: napis staznost na nejaky ten taliansky urad na dohlad nad zdrav. starostlivostou.

ikatika

Dakujem pekne za preklad.. Som v it, pracujem tu ako chyzna a zacala som mat dost problemy.To ze ma bolia krize, na to som si uz zvykla. ale teraz uz bolest mi vystrelovala do bedroveho klbu,stehna a kolena..bola som na moju ziadost na magnetickej,a toto je vysledok. a moj vseobecny doktor, ktory ma nikde nechce poslat, k ziadnemu odbornikovi sa mi snazi nahovorit ze mi nic nie je, ze mozno nejaky starsi zapal..pchal do mna ibuprofen 600..a ja som nemohla ani sediet, ani lezat od bolesti...teraz som 3 tyzdne na marodke, tie najhorsie bolesti su prec, ale hned ked zacnem pracovat, bolest sa postupne vracia..

poradimtiti

Mas Schmorlove uzly - precitaj si o tom nieco. Treba hlavne posilovat chrbtove svalstvo, aby co najviac pomahalo chrbtici, aby sa tak nemusela namahat. Mas asi velke bolesti a si este velmi mlada - puberta alebo tesne po, ze?

Ina9

vysunutie medzistavcovej platničky dolnej L2 a hornej L4,nepravidelnosti L4-L5 a redukcia medzistavcovej platničky, osteochondróza, mierne vysunutie dozadu medzistavcových otvorov medzi L3-L4, vysunutie L4-L5, L5-S1 s trhlinami okolo tela stavca, počiatočný obojstranný výrastok medzi L5-S1, zachovaný chrbticový kanál nervových koncov? a koreňov?
latinčina je dosť podobná, takže snˇaď som aspoň trošku pomohla :)