Krvácanie počas sexu

Príspevok v téme: Krvácanie počas sexu
verča123

Ahojte chcela by som sa opýtať či sa už niektorej stalo žeby začala krvácať počas sexu alebo tesne po ňom, aj keď to nebol váš prvý sex. Ja som nemala styk polroka ale teraz mám nového priateľa a zatiaľ sme mali spolu sex len dvakrát, pri prvom som začala krvácať hneď na začiatku a krvácanie trvalo len jeden deň a pri tom druhom raze začalo krvácanie až po pár hodinách. Menzes som pritom vôbec nemala dostať. Ďakujem za rady.

doxy2

Ahoj. Tak ja mám tento problém už vyše roka, možno rok a pol. Dovtedy pri sexe úplne v pohode a jedného dňa ako keby uťalo mala som krv. A odvtedy stále. Bola som na strašne veľa vyšetreniach. Mám zistené, že mám vrodenú ranku na krčku maternice. A že keďže som ešte mladá a nerodila som neodporúčajú zatiaľ operovať. Vraj až po pôrode.
Ty to môžeš mať v inom stave, iný prípad. Ale odporúčala by som ísť ku gynekologičke. Možno tam máš nejaký zápal, na ktorý ti dajú nejaké čípky. Mne ich zo začiatku dávali. Aj my to sem tam pomohlo. Niekomu to vraj pomôže úplne. Tak držím palce. :)