Citalec uzkost depresia nezabera

Eli beth

Ahojte mam 40 rokov k A D som sa dostala po ťažkej chorobe môjho synčeka a rôznych životných udalostí ...ale aby som to dkrátila pred 5 rokmi mi bol citalec predpísaný ráno 20 mg ...jwdla som ich 2 roky ...zabral mi asi po 6až 8 týždňoch ...potom som ho z nejakého hlúpeho dôvodu samovolne vysadila ..ale kontroly u svojej psychistričky samozrejme absolvovala ....napodiv skoro 3 roky som zvladala a bolo fajn ...ale teraz asi pred mesiacom mi to mozog zratal pol roka v stresovom nspäti nedali na seba dlho čakať ..zašla som za lekarkou a povedala jej že som bez likov a začala som sa kajať ...teraz beriem citalc 3 týžden a je mi lepšie ale k výborne to má este dáleko ...musím len vydržať ...aspoň dúfam bude fajn ....samozrejme .že len lieky nie ale som športový typ a snažim si myseľ zabaviť aktivitami ....milujem kvety ...kríky tak sa bavím .....vsetkým prajem nech sme opäť veselý a spokojný tým.pádom aj šťadtný ...s pozdravom Motýlik ....

lidkaaaa

Milá Jarkka,beriem citalec už druhý rok na menopauzu a zachránil mi život,po operácii z mesiaca na mesiac som sa začala cítiť viac a viac precitlivelo veď vybrali mi všetko a pristihla som sa že sa hodím pod autobus a pud sebazáchovy samozrejme okamžite k lekárovy ,citalec svojím spôsobom pôsobí aj tak trochu ako hormonálna terapia ,obsahuje dve látky ,ktoré produkuje ženský vaječník a samozrejme ja hormony nesmiem tak musí pomôcť príroda ,takže kalcium+vytamín D,vytamin E ,ginko nie biloba ale ginko a niečo sa používa v menopauze ,olej z granátového jablka je tiež prírodná hormonálna terapia ,samozrejme soja ,a samozrejme aj bylina ktorú obsahuje KLIMACIT -červená neviem čo

tramal1

este pockaj 2 tyzdne a ked nic povec psychyatrovi nech ti ich zameni zadruhe ja som mal citalec a nezabral mi tiez tak mi predpisal ALVENTU a ta mi zabrala :)

Peggy23

Ahoj mňe vždy zabral seroxat. Skus si dat ten predpisat je trochu silnejši, z tych slabšich je dobry escitil alebo escitalopram to je to iste, len od inej firmy. Z citalecu byvalo na vracanie aj mne, že vraj som bola na neho alergicka. Neviem, skôr si myslim, že mi nesadol. A ako sa ti to prejavuje?Keby si to chcela ale ozaj vyriešit napiš mi na e-mail peggy23@azet.sk.
Držim palce.

Jarkka

Dostala som nekrozu vajecnika. Zvijala som sa od bolesti kym prisli na to ze mam obtoceny vajecnik a je odumrety. Tak museli vsetko vybrat.
Dakujem za tip na lekara skusim , ale niekdo mi hovoril ze on uz novych pacientov neberie.
Uz dostavam hormonalnu liecbu tak hormony su uz v norme.
Teraz potrebujem dat do poriadku uzkost a depresiu. Kym nezaberu niejake lieky. Pokusim sa este vydrzat ci ten Citalec nezaberie a potom budem musiet riesit zmenu lekara. Teraz v lete je to tazke ked sa cerpu dovolenky.
Vsetkym velmi pekne dakujem za pomoc.