Bývam moc vlhká-sex

Príspevok v téme: Bývam moc vlhká-sex
radka0258963

Ahoj,takže ide o toto pri sexe s mojim priateľom bývam mooc vlhká neviem či to je taak "mooc" ako píšem,ale nikdy som nevidela babu v porne takú mokru.Dokonca aj keď ma chce priateľ vylízať musí len chviľku kým zase nezačnem byť..pre neho je toho asi moc :D Neviem su tu aj taký chlapi ktorých to vzrusuje že čim je ženská viac mokrejšia tým je on viac nadržany ? Mám stoho strašne komplexy..Vyjadrite sa k tomu dakujem (aj lezbičky)

laci maci

..tak ako ti napísali-buď rada. Ja sa len šuchnem o moju partnerku a som vlhký.Aj mne je to niekedy nepríjemne(hlavne keď sa vzrušíma zo sexu nieje nič) ale na druhej strane moja partnerka je na začiatku trochu suchšia.Stačí aby som obtrel penis o jej vagínu a je to ok. A mimochodom jazyk sa lepšie kĺže na dobre vlhkej mušličke

Adrianka_1

Ahoj. A čo je na tom zlé? Je to úplne normálne. Keď sa s priateľom máte radi a sex ťa baví je to bežná vec. Určite lepšie byť viac vlhká ako nebyť vôbec, no nie? :) A keď tak, sa s ním o tom porozprávaj. Pretože možno máš len ty taký pocit a pritom jemu sa to páči :) Nikdy nevieš. ;)

lop13

Bud rada. Moja polovicka je zas malo. Kym ju dobre nerozrobim je sucha. Sex ide, ale potom ju velmi boli vagina. Musime pouzivat gel. Takze bud rada. Chlapovy to vadit urcite nebude. A ak by tak to je daky cudak a radsej ho vymen. Bez srandy.

Dennis

Radka - buď rada, že bývaš vlhká, mnohé ženy by to s tebou rado vymenilo. A nezabúdaj, pokiaľ už si tak mokrá, že ho necítiš a máš dojem, že preklzuješ, vždy sa môžete s partnerom tam dole obaja poutierať a pokračovať ďalej :)

wreck

nic take ako prilis mokra zena neexistuje. bud rada, ze nemusite uprostred predohry vytahovat vaginalny gel a nehladaj problemy kde ziadne nie su. :)

tu mas rovnaku temu, kde ta ubezpecia, ze si v poriadku:

www.zdravie.sk