Opar? Už som zúfalá...

Príspevok v téme: Opar? Už som zúfalá...
ja321

Na brade pod perou som si našla kúsok odlupnutej kože pred pár dňami, nevenovala som tomu veľkú pozornosť, myslela som, že som sa škrabla. Na druhý deň som to mala po celej brade skoro a vyzerá to strašne. Myslela som, že je to opar, v lekárni si to myslela lekárnička tiež, poradila mi Zovirax. Okej, dávam si ho. Nezlepšilo sa to ani nezhoršilo, no začína sa mi to isté robiť na čele aj líci - zatiaľ len také olupnutie kože, bojím sa, ako veľmi by sa to mohlo zväčšiť.
Nemám tam pupáčiky ako pri herpese, radili mi nech si to vysuším alpou alebo propolisom, ale tam nie je čo vysušiť, celé to mám červené a akoby zapálené a príšerne to štípe.

K doktorke sa dostanem najskôr až v pondelok, dovtedy sa bojím, ako sa mi to môže ešte zhoršiť a čo to môže byť, prosím vás, máte s tým niekto skúsenosti? Je to naozaj len opar alebo..?

RNG

BViralnych co sa prejavuju na kozi je hromada. Kazdemu dnes v case viralnych epidemii, ktore si lekari viacmenej nevsimaju odporucam si zvysovat viralnu imunitu. Pozri ceZ google pod mojiom nickom na temu herpes.
Dnes ma coraz viac ludi v tele permanentne rozne virusy, ako HSV1 a 2, CMV, VZV, rozne HPV, EBV a ine a tie len cihaju na osllabenie tela aby sa rozmnozili a pachali skody na zdravi. A to nehovorim o inych ktorych koluje coraz viac po svete, kde ich ludia cestovanim a hromadenim sa v davoch coraz viac rozsiruju.
Prispieva k tomu aj prilisna sexualna aktivita mladeze,ale aj mnohych dospelych, v zmysle "kazdy s kazdym, ved nebezpecie tehotenstva je minimalne pri brani HAK"....
Na to ze sa vymienaju rozne nakazy takto malokto z nich mysli.Najme ked sa roznesu take, pri ktorych roky nemusia byt ziadne prejavy.