Zhubny nador

Príspevok v téme: Zhubny nador
pieva

Dobry den RNG,
velmi Vas prosim o radu. Priatelke 18. 07. 2014 diagnostikovali zhubný nádor colon sigmoideum K56.7 Ileus, bližšie neurčený.
Na chemoterapiu bola asi pat krat, no bolo jej potom este horsie. Teraz je uz z nemocnice prepustena domov, no velke sance jej nedavaju. Vsetko co zje ide hned von. Chceli by sme skusit alternativnu liečbu a preto Vas prosime o radu ake pripravky si obstarat, ako zmenit jedalnicek, aby sa aspon cosi v nej udrzalo a nedrazdilo opat na vracanie, alebo co dalsie mozme este spravit.
Velmi pekne Vám dakujem a ostávam s pozdravom.
Eva

RNG

Nuz vracanie a hnacky znamenaju, ze sa telo shazi od jedovatych chemoterapeutickych latok ocistit. Pomozu na to silne enzymy, ako napr entericky pokryty pancreatine, tiez absorbenty, ako mikrovlakniny zmes roznych, najma modified citrus pectines a arabinogalaktany, tiez by som jej odporucil brat pred kazdym jedlom 15 minut 2 tablety adaptogenu DGL, co ukludniuje a posilnuje zaludok, pripadne caj alebo zut dumbier. na nastartovasnie travenia je dobre brat masivne davky kolostra, 3 x 15 gramov plus praskoveho, co je zaroven plne obrannycy latok pre osl;abene telo, vyzivy a protirakovinneho lactoferrinu. Odmorenie pecene protokolom dr Berksona tiez pomaha a samozrejme betaglukany na posilnenie cinnosti nasich bielych krviniek davka 3 x 500 gramov, tiez citotoxicka graviola, 3 x 2 gramy denne.
A samozrejme mnohi potrebuju pomoc pri traveni, tj doplnky kyselin enzymov, mikrovlaknin a probiotik

emalea

Dobrý deň p.Eva,
aj keď oslovujete RNG, rada by som vedela /dúfam, že maximum informácií pomôže aj RND, prípadne ostatným, čo by vedeli snáď pomôcť a poradiť.../
koľko rokov má pacientka, absolvovala aj chirurg.liečbu?, píšete, že nádor diagnostikovali 18.7.2014, ale to je 10 dní dozadu, tak asi je niekde preklep?? a prečo jej lekári nedávajú už šancu? má aj metastázy ak áno.. v ktorých orgánoch...to že všetko ide von, máte dojem , že príčinou je len chemoterapia? aké má iné problémy, aj hnačkuje? apod.
ďakujem za odpovede...
P.S.: prepáčte, že tak vyzvedám, ale tieto veci ma zaujímajú...a zvedavé doplňujúce otázky určite pomôžu veci...
okrem pána RNG na tomto fóre dobre vie poradiť onkolog.lekárka pod nickom llek, tak dúfam, keď budú úplné info o pacientke, vašej priateľke že sa ozve aj ona a čo-to poradí...