Jete klobásy, salámy, šunky, tlačenky, špekačiky..?

MultiLevel

Ale jasne, dam si :) raz za uhorsky rok, ale dam....a musia to byt domace vyrobky, cize babka a jej zabijacka to isti :D

vebe

Preco nie, obcas a s mierou moze clovek jest aj klobasecky, parocky, sunky, salamky. Nie stale, ale obcas ano.Ludia co si vedia s mierou vychutnat jedlo su niekedy spokojnejsi a zdravsi ako ti co su neustale v strese z toho, co im vsetko skodi a v strese jedie len zdrave jedlo. Aspon tak to vidim okolo seba.

Laara

velke Q, ale co tie svinstva robia s tvojim telom a organmi zvnutra? ja som za to, aby sa jedlo vsetko, ale s mierou a taketo pre niekoho dobrotky jedine velmi vynimocne..cholesterol, organy obalene tukom, upchavanie ciev..z dlhodobeho hladiska je prehananie to s takouto tazkou stravou velmi nebezpecne

slobodna ma pravdu..do tychto chutoveciek sa pri ich vyrobe davaju tie najvacsie svinstva

miki24

to je, aké milé :D osobne klobásky som chaľoval veľa a mnoho, ale keď som začal častejšie byť v príjemnej spoločnosti tak radšej som s tým prestal :D klamem haha prestal som lebo som chcel byť chudý ako lata a nie za 4 chlapov...ďaleko od toho to už neutekalo.

Slobodna

Tak jedz :) a nepýtaj sa ostatných :) Ja nejem ani som nikdy nejedla, nechutili mi, priam sa mi vždy hnusili, pretože je tam kadečo pomleté ani netušíš čo všetko.