Farmácia v KE

Príspevok v téme: Farmácia v KE
IvkaII789

Rada by som sa opytala aká je možnosť dostať sa na farmaciu V Košiciach. Študovala som aplikovanu chémiu v Prahe A celkovo som S tým nemala problém ani S chemiou fyzickou či laboratórnymi cvikami. Max.ta čeština ale Z rodinných dôvod som musela prestúpiť naspäť do Košíc na szš odbor zdravotnícky asistent celkovo mám prospech S vyznamenanim. Bola by som vďačná za rady/odpovede tiež budúcim uchádzačom alebo už študujúcich. Aké je tam štúdium celkovo či je to zaujímavé aj pre žiaka. A či má zmysel investovať do ich doučovania ktoré ponúkajú A kníh S testami keďže som Z odbornej školy. Akých žiakov uprednostňujú. Robila som aj sočku V tomto odbore zdravotníctvo A farmaceutika ale V okresnom kole som nepostúpila. :-( :D .Ďakujem za odpovede :-)

farmKE

určite tam nie su najlepsi ziaci, podla mna sa ta skola da zvladnut aj priemernym studentom (nemam o sebe vysoku mienku :D ) ... su ziaci z roznych skol, nemusi byt len gymnazium .... a studium, noo nie je to nejake hrozne, ale zas to nie je lahke ;) u mna stacilo sa ucit len cez skuskove , ale to fakt bolo tak , ze som sa ucila cele dni, ani z domu som nevysla :D

IvkaII789

Ďakujem. Takže ťažké štúdium ? Tak dúfam že ak budem makať nad tými knižkami tak to nebude problém snáď. Chcela by som vedieť či sa tam hlásia len žiaci S jednotkami od vrchu po spodok alebo kto zvládne viac.

sara.11

doucovanie su vyhodene peniaze, kup si tie testovnice, na prijimacky staci vediet iba to ale samotne studium je o dost tazsie, poriadne si rozmysli ci sa na to citis alebo nie... su to hodiny a hodiny stravene nad knizkami, vela stastia :)

farmKE

ja tam študujem, a dostat sa tam je podla mna dost lahke ... kup si tie testovnice co predavaju, nauc sa vsetky otazky , resp. odpovede, spravna je tam len jedna takze to nie je az taky problem, popripade si nieco ku kazdej otazke vyhladaj, hoc aj na nete. Toto sa nauc a si tam.