Nevera - nedokážem sa vyrovnať

Príspevok v téme: Nevera - nedokážem sa vyrovnať
malyblb

Ahojte, s priateľkou som 8 rokov. Mám 23, ona je o pár rokov mladšia. Vždy sme mali krásny vzťah, žiadne "vážne" problémy. Pred mesiacom som jej našiel email od ženatého suseda, nechcel som sa jej hrabať v mobile, len ma vyrušovalo to blikanie a vibrovanie. Našiel som tam všetky detaily, fotky. Konfrontoval som ju a so všetkým sa mi priznala. Podvádzala ma rok, pravidelne, na rôznych miestach, u mňa v byte, so ženatým susedom (1 dieťa). Stretol som sa s ním, dal mu ultimátum aby to povedal svojej žene, čo jej aj povedal.

Priateľka vraví, že to robila čisto len kvôli sexu, žiadna romantika, žiadna láska. Mňa vraj počas toho ľúbila (čo ja samozrejme považujem za riadny blud). Bol som jej prvý, ale vraj chcela skúsiť niečo nové.
Tvrdí, že ma miluje, že už nemá potrebu to nikdy urobiť a ani to nidky neurobí. Snažil som sa v sebe hľadať chyby, či som sa jej málo venoval, či som nebol dobrý milenec. Vraj jej nič nechýbalo, že som pre ňu "dokonalý", že aj v tom sexe na mňa ten druhý ani zďaleka nemá...
Vždy som jej bol verný a staral sa o ňu, záleži mi na tom ako bude žiť a odpustil som jej. Stále sme spolu pod jednou strechou, dáva mi prejavy lásky, ja som sa na ne odvážil tiež.

Problém ale je, že sa z toho neviem spamätať. Stále si ich dvoch predstavujem, v rôznych polohách praktikách a neskutočne ma to zožiera. Začal som fajčiť, častejšie pijem. Psychicky to reálne nezvládam. Do toho mi všetci naokolo hovoria aký som naivný vôl, že to po čase urobí znova. Že som mladý, stále atraktívny, že mám pozornosť iných žien. Že život je príliš krátky na to, aby som ho prežil s tou jednou. Ja sa držím naopak hesla - život je príliš krátky na to aby si dokázal dať človeku všetko.

Je tu niekto, kto si toto prežil, snaží sa z toho dostať? Úprimne, čo vám najviac dokázalo pomôcť?

purplepink

Ahoj malyblb.
Nevera vzdy boli, niekoho menej, niekoho viac, ale kazdeho (kazdeho, kto toho druheho miluje. Niekto sa cez to dokaze preniest lahsie, niekto tazsie, niekto vobec. Jednorazova nevera je na zvazenie. Stat sa moze... clovek chce vyskusat nieco nove a prilezitost robi zlodeja. Ale to co robila tvoja priatelka je kontinualna pravidelna nevera. Teraz sa uz snazi vsetko zachranit, ako ta miluje, ze si najlepsi... No keby ta naozaj milovala, tak by sa rok nespravala!!! Ked to bola schopna robit chladnokrvne niekolko mesiacov so zenatym muzom - je schopna to urobit opat. Velmi dobre si rozmysli, ci ti zato stoji. Ci si nechces najst radsej dievca, ktore si ta bude skutocne vazit a nie len na oko... Vela stastia :)

Agnes989

Peta rozchodu sa neboj, vzdy je lepsie byt sama ako v nestastnom a nefungujucom vztahu. Maj trocha hrdosti, predsa stretnes lepsieho.

bettina

Peta777, cim skor sa snim rozides, tym lepsie. Dosledna antikoncepcia? S nim otehotniet by bola katastrofa. Naco ti vobec je taky vztah? Hore hlavu a rozchgod.

kafe

Mily mlady muz, myslim si, ze sa k sebe s priatelkou skvele hodite. Obaja nemate ani kustik sebaucty. Smutne, co kocka robila. Ale to co vystrajas ty.. akoze dovidenia. To vazne chces zostavat vo vztahu len preto, lebo dievca sa rozplakalo? A vobec to nehrala? Chces sa dalej zozierat a trapit? Mas rad sado maso? Ty mas slabost na nu a ona na inych muzov. Sa uplne skvelo doplnate, co moze byt lepsie ako toto? Uz asi nic. Ublizujes nie jej, ale sebe, kamo. To ti nevadi? Asi nie. Tu hubu si nemal rozbit susedovi ale sebe. Zislo by sa ti.

peta777

Ďakujem všetkým za rady.
Skôr som zaslepena laskou. Bojim sa rozchodu , raz ho nenavidim a potom milujem. Nechcem sa s nim rozist , ale zase ma trapi ako sa ku mne občas chova.
Nie som z BA, takze tu ani kamaratky nemam. A on ma obvinil, ze som chorá pretoze tu nikojo nemam. On tu ma kopec kamosov , ale ani raz sme s nimi neboli vonku. On sa s nimi tirz nestretava, ale neverim mu.podla mna potakomky to robi.

ivana456

Peta777, ty sa zobud.
Po tom, co si ho rok zivila, ked nerobil a teraz robi a ma vacsi plat nez ty, napises:
"kupiť mi nekupi skoro nič a vela krát platim ja stravu aj kino alebo jemu zaplatím veci, ked spolu nakupujeme " .. hmmmm, to je k zamysleniu sa.

Zneuziva ta chrapun a lakomec v jednom, navyse to hra na dve strany.
Mozno ta lubi, ale to nie je dolezite. Nevazi si ta a ani nebude.
Okamzity rozchod, dievca.

ivana456

malyblb, je taka zasada: nevera v manzelstve sa ma odpustit raz a pred manzelstvom ani raz.
Ste obaja strasne mladi, aby ste sa navzajom povazovali za svoje posledne moznosti. Mnoh ludia maju svoj prvy vztah neskor, nez mas ty vek teraz. A je to v pohode.
Na tvojom mieste by som sa snou rozisiel. Teba to preboli, ju snad pouci. A ze place? No a co? Dievcata placu, chvalabohu. Ty prezivas ekvivalent placu, ale dnu, do seba a skodis si chlastom a cigaretami. Vystri sa, zraz podpatky a daj jej zbohom. Pracuj, studuj, za 2-3 mesiace budes ok a raz stretnes lepsie dievca.
Ak nie, za rok je zavolas a zistis, ci dozrela a ci by ste o seba obaja stali. Na suseda sa vykasli, neries. Drz sa.

Agnes998

Peta preboha naco ti je takyto chlap, musis ho zivit a este ta aj podvadza. Len sa pri nom trapis. Samej by ti bolo lepsie.

xo

peta777
a problém je čo? Že je to očividný príživník a držgroš, alebo to, že si schováva mobil a stále si potajme s niekým vypisuje?

peta777

Ahojte, potrebovala by som radu.
S mojim priatelom sme spolu 2roky.
Zo začiatku to bolo super,všetko krásne, boli problémy,kedy som ho aj rok živila,nemal robotu ,samozrejme potom si našiel ,ale do dnešného dňa mi nič nevrátil. Ako ani ho o to nežiadam,ale je to divné.Lebo ma možno za tie dva roky ,2pozval niekam,kupiť mi nekupi skoro nič a vela krát platim ja stravu aj kino ,alebo jemu zaplatím veci,ked spolu nakupujeme. Pripada mi ako držgroš,pritom ma vacsiu vyplatu.
Teraz zase nastali také veci,že som si všimla,že si schováva mobil,asi tak od apríla. Ale,že strašne. On si ho berie na wc, do vane, ked ide polievať,ked vari, stale ho má vo vrecku ,má ho stále na vibrovanie,ked mu niekto vola tak to pri mne nezodvihne.Ked mu niekto piše,tak pri mne neodpíše,odpisuje potajomky,ked akože ide variť, idem za nim a vidim,že ťuka...a samozrejme ja som vždy jebnuta a primitivna,lebo furt riešim jeho mobil!
Ked spi tak ho ma pod vankušom,ked si ho nabije je pri nom,alebo si ho radšej odpoji aby som ani nahodou nevidela jeho mobil,iba tak ležať niekde na stole.
Dosť ma to ubija,pretože ked sa na to opytam,ja som hystericka a sibnutá. Ale nikdy mi nevie povedať dovod,prečo potrebuje ten mobil všade nosiť so sebou a prečo ho nemôžem ani do ruky zobrať.
Ja sa bojim,že mi z toho ochvilu prepne,lebo robi to stale a vidim,že stale ho proste musi mať pri sebe všade,vždy vo vrecku,ked ho aj ma položeny na stole,tak vždy dole hlavou.
Poradte ja,už neviem čo mám robiť čo si myslieť o tom.
Pred rokom si dal vytetovať ešte aj moje meno, stale mi piše a hovori,že ma miluje..... ,už nevladzem :/