Chlapi, všímate si veľkosť penisu u iných chlapov?

Príspevok v téme: Chlapi, všímate si veľkosť penisu u iných chlapov?
zbludiladusa

dobrý den,
môj partner,o ktorom mám už dlhšie pochybnosti,že či nie je BI,mi pred pár dnami povedal,ked sme sa bavili o nadpriemere jeho penisu,čo sa týka hrubky a dlzky,(nepochybne je vysoko nadpriemer),sme sa proste o tom bavili...a on zrazu,ako na svoju obranu,mi povedal,že "ved občas si všimnem iných chlapov,na plavárni,alebo čo,a nezdá sa mi,že by som bol extra nadpriemer."..
je normálne,že zdravý heterak sa pozrie na cudzie penisy a ich veľkosti a porovnáva so svojím?je to uplne bežné?preto otázka na vás,chlapi,robíte to aj vy ??

zbludiladusa

Sejla teraz som dobre nepochopila,nehnevaj sa,tomu,že či som sa mu chcela darom vysmiať?kto sa chce komu darom vysmiať??kúpila som mu to z lásky,z posledných penazi na sviatok,ja som chcela,aby mal konečne niečo pekné na seba,svetrík je krásny,a čo že je ružkovkastý?a narámok je nádherny,strieborny,typicky chlapsky,veľa mužov dnes nosí také veci! aj ružové aj naramky,ved na tom nie je nič divné,mne sa to na mužoch veľmi páči.
a on to odmietol nosiť,a ked si to dá ,tak nasilu,len aby mi vyhovel,ale to ja nechcem
chcem,aby mal nejaké pekne veci,rpeto to robím
a s tým sexom-ano,je pravda,že ja mám problém,ale to bude jeho veľkosťou,resp,hrúbkou.ako som už spomínala,mna to stále bolí,a páli a neviem,čo ešte,lebo nie som pripravená asi pojmúť takú hrubku.podľa mna pre pannu,ako som bola ja,je hrúbka min.14 cm veľa,teda obvod.neviem,ako pre vás,ale pre mna ano.,preto mu to "vytýkam"..dobre,OK tak možno pretžo očumuje iných chlapov,súhlasím.ale to stále nemusí znamenať,že neni BI
a sex sprvu nenavrhoval,prvý ROK vzťahu nič,nechýbalo mu to asi.až potom,ked ja som sa trošku začala baviť na tútop tému,tak potom začal aj on,ale dovtedy bo lpre nás sex tabu.dobre OK,mala som len 17-18 a on po 20-ke.ALe aj tak!divné mi to prišlo,že on nemal akosi o to záujem,doteraz z nezistenej príčiny,ako áno,bol jemný,milý,mali sme intímnosti,bozkávanie,a tak,hladkanie,ale nič viac.a potom až sa to nejak začalo postupne prerastať do niečoho viac.
ale nikdy na mna nenastojčil,aby sme niečo spolu mali.akoby mu to bolo 3-4..nič
a teraz posledný rok nástojčí na tom,,čoraz viac,že už sme spolu dlho,aj ked chápe môj problém,ale je nedočkavý,ale to mu zase neupieram.
ale proste tie začiatky boli také divné,že som si vtedy začala už o nmom myslieť,že s ním neni všetko košer.
a rázny,nerázny,vieš ako v čom.,ked sa to tak vezme,ako mu vyhovuje.

Sejla

no ok a čo takto spojiť si dôležité spojitosti: ty máš problém pri sexe a obviňuješ z toho nadrozmernosť jeho penisu. Keďže ty jeho obviňuješ, tak si všimol veľkosť druhých chlapov, či máš naozaj pravdu, že on je taký extrém. To, že nenosí ružový svetrík a náramok, čo si mu dala (btw, to čo si sa mu tým darom chcela akože vysmiať?) je možno preto, že sa mu to nepáči a keby to nosil, tak by si mu povedala, že je gay. To, že nie je rázny a zároveň je, to už neviem, ako mám chápať. To, že má tenký hlas a málo chlpov so sexuálnou orientáciou nijak nesúvisí, to je dedičné a keby mal zníženú hladinu testosterónu, tiež to nerobí z človeka homosexuála a ani to tak nebude, keďže so sexom zjavne nemá problém on, ale ty. Ja fakt neviem, načo si stále s ním, keď na ňom len hľadáš samé chyby, aj keď si zjavne vadná ty.

zbludiladusa

Žužova ver,či never,každá moja téma je pravdivá a naozaj riešim takéto /problémy/,ako si ich ty nazvala.žiaľ..rada by som ich neriešila,ale nejde to,ked vidím,čo sa deje.
a ai jedna téma nie je vymyslená,ani môj život,takže kopeš na zlej hrobli:)

zbludiladusa

A-pesimista on ako v čom vieš.Je taký jemný,a ako v čom si vie povedať svoje,je ako schizofrenik.to je ten problém,raz je taký,raz onaký.Najviac proste ma len na tej dovolenke to vtedy zarazilo,ked to povedal,a nie zo žartu,inak by som to už dávno neriešila.

zbludiladusa

ja nikoho nechcem presvedčiť o ničom.Len mi je divné veľmi jeho správanie.a takýto vždy bol,čiže nebude to mnou.JA nechcem nič,len aby bol normálny,no on nedokáže byť asi normálny chalan.

Žužova

:D To je až neskutočné ako dokáže autorka nájst na jednom chlapovi TOLKO VELA problemov a vytvorit o tom nekonečnu temu..ak je toto fakt reálne skutočné a autorka naozaj ma tieto ,,problemy" a život tak ja toho chlapa vážne lutujem :D :..ale nechce sa mi verit žeby niekto takýto naozaj existoval a mal partnera ktorý mu všetko trpí..vážne nie.Toto musí písat človek s obrovskou fanzatiou a zrejme nejaký schizofrenik alebo človek s poruchou.. tie témy musia byt všetky jeden velký vymysel. :O

A-pesimista

ale kazdopadne to znamena asi len tolko, ze sa k sebe asi naozaj nehodite, ked ho tak prudko riesis a sledujes. by som chcel vediet, ci mu taketo sceny robis aj doma alebo len tu na fore. ale ak ano tak chudak chlapec. budes asi mlada zaba, co ma zrejme lahko nad 20 tak do 23 rokov a dali ste sa dohromady asi velmi mladi. je vlastne normalne, ze vam to prestava klapat. ma to tak vacsina vztahov. pusti chlapca k vode aj tak ho neakceptujes, nerespektujes, nevazis si ho. ucta ti asi moc nehovori. laska tam uz asi tiez nebude, len cista zotrvacnost. ak je to tvoj rovesnik, tak bude aj on aj ty mat este vela prilezitosti najst si plnohodnotny vztah.

ty ho proste nehcces alebo si tu len riesis nejake komplexy. nerozumiem tomu celkom. ale asi nie som na svete na to aby som vsetkemu rozumel :)

A-pesimista

to sa ako prejavuje, ze je vacsia padavka? nema razny postoj, je jemny a tu tema kde tvrdis nieco ine www.zdravie.sk no neviem co si o tom celom mam mysliet. :)