Murphyho zakony s oblecenim, ocikane zenske verejne wc

Príspevok v téme: Murphyho zakony s oblecenim, ocikane zenske verejne wc
milli11

Niekto sa tu pytal, ci som ja ta milli, co tu volakedy prispievala. Myslim, ze ano, som to ja, ak si tu nahodou nezalozil niekto druhy rovnaku prezyvku.

Mam dve otazky:

1. Poznate Murphyho zakony?

Povedzme, ze sa mi niekto paci. Ked idem von len tak, napr. vyvencit psa alebo skocit do obchodiku za rohom a som oblecena blbo, stare tricko, osuchane tenisky, vtedy ho skoro vzdy stretnem. Ale ked sa nahodim, vyparadim sa, vyzeram ako zo skatulky, vtedy ho nestretnem? Nie je to aj podla vas divne?

2. Zenske verejne wc. Ked uz zeny, tie, co sa neviete trafit do zachodovej diery, ak cikate na lyziara, poprosila by som vas, aby ste sa potom aj obzreli, ci ste nahodou neocikali zachodovu dosku.
Ak ano, mohli by ste ju potom poutierat.

Je totiz dost nechutne, ak mam ist potom na take wc, kde je na doske moc. Vlastne sa mi uz stalo, ze zo siestich wc ani jeden nebol cisty. Dakujem.

A vraj zeny su tie poriadkumilovnejsie. Pri takychto zenach vsak rozmyslam, ci si aj u seba doma ocikavaju zachodovu dosku a rozhodne ju nevycistia.

milli11

Mari sa mi nejaky, co chcel maily a vsetky zeny zvadzal, ale ja som ho brala skor zo srandy. Ale neviem, ci myslis tohto?

-(-)-

jaj to mne sa stavalo, ked som sa niekedy kvoli nejakej kocke vyparadil, navonal a ju som ako naschval prave vtedy nestretol. Zivot si s nami hraje svoju hru a dobre sa nas bavi.
Milli to ja som sa pytal ze ci si to ty. Lebo si ta pamatam podla nicku len si vtedy nebola zaregistrovana nie? Chcel som len vediet to ze ci este pokracuje to story s tym chalanom co tu pytal jeden cas od kazdej baby email. Ja len ze sa tu prednedavnom riesili temy kde si ludia hladaju partnera a ci sa da z toho nieco viac vytazit ako len pisanie. A ci to ma nejaku sancu.

utočnáosa

1.presne toto sa mi často stávalo. Teraz už na chlapov kašlem a neriešim ako idem von oblečená :D
2. dám ti dobrú radu, ocikané verejné WC ti môže byť ukradnúté, ak nechceš chytiť nejakú háveď tak si naň vôbec nesadaj! Cikaj v pokľaku. Ja si nesadám ani na WC keď som u niekoho na návšteve a nieto ešte na verejnom.

sarah12345

koki to ako keby som pisala ja :DD ano, stale som chodila nahodena, kvoli jednemu chalanovi-vtedy som ho vobec nestretla a raz som sa na to vykaslala (vzdy sa snazim chodit upravene), nebol cas, vlasy som si nestihla umyt, teplaky, tenisky hocijak... a vtedy zrovna zoci-voci :D a odvtedy zase nic :D

a tie wc, ja mam na to strasne nervy, strasne panicky-nesadaju si, ale co po sebe zanechaju je jedno...ja si tiez nesadam, ale prasa nie som..

embryo

1. Pozname :-) Mne sa napriklad pomerne casto stane to, ze ked si na zaklade predpovede pocasia zoberiem dazdnik tak neprsi a ked ho nemam so sebou tak leje...

Kazdopadne nic si z toho nerob. Mala by si sa mu pacit aj v starom tricku, bez omietky na hlave ;-)

2. Je verejne znamy fakt, ze zeny su v tomto prasiatka a maju na WC ovela vacsi bordel ako pani. Sice v domacnosti ste poriadkumilovnejsie, ale na verejnom WC stracate vsetky zabrany! :-D Skus sa na no spytat lubovolnej upratovacky, kazda ti to potvrdi.