Ziarliva?

Príspevok v téme: Ziarliva?
Jojkus

Ahoj.chodim s priatelom vyse rok a pol.ron pracuje v jednej nemenovanej firme v ktorej je vacsi pocet zien ako chlapov.prcuje tam ako veduci.cize nieje nudza o skolenia.vikendy.trojdnovky a pod.raz ma podviedol na firemnej dovolenke v zahranici.asi po polroku chodenia s nim som sa ho stale pytala ako to prebieha na tych dovolenkach co robia a pod.stale bola odpoved ze hraju hry.sem tam party a inac nic.nikdy sa mi s tym nepriznal ze ma podviedol na dovolenke dokonca mi pisal a volal ako ma lubi a mu chybam, ale mne nieco stale nedalo a prisla som mu na heslo na mail.a vtedy to zacalo jedna fotka z akcie ako sa tam objima a tancuje so zenami so svojou nadriadenou a nie hocijaka fotka , kopec inych fotiek.maily tipu; ako nam bolo spolu uzasne a rad by som si to vsetko zopakoval s tebou este raz.olizal usko a porozhadzovane veci V kupelni ....vsetko som mu skopirovala a poslala na nadhernu dovolenku samozrejme opat pracovnu do zahranicia.......no samozrejme vsetko popieral zaprisahaval sa, plakal ako ma lubi a ze to vsetko bolo len v nasich zaciatkoch a ze nevedel co chce.ja som bola uplne mimo uz len po tycb precitanych vetach mi bolo na grc.vratil sa domov, nevychdzal z izby uplakany .uboleny sem tam napisal ako ma lubi a ze vsetko lutuje.a ja som mu odpustila.odpustila s tym ze ho lubim a ze sam mi prisahal ze nikdy viac ziadne akcie z firmy.ziadna dovolenka a ziadne nic.trvalo to asi mesiac bol klud.a teraz sa to zacalo opat.zlatik musim ist na 3 dni na skolenie.zlatik mame akciu na zapade cely den ale v noci sa vraciame.zlatik kolega ma narodky ostavame na firme uzatvorena spol.stale su len medzi 4 stenami.a teraz mam taky problem ze maju ist z firmy na chatovacku na 3 dni a zasa uzatvorena spolocnost.vravim mu ze aky je problem ma tam vziat ved aspon spoznam ludi s ktorymi pracujes ....odpoved znela ze ony ma tam nechcu lebo pozvali len jeho.....ja uz vazne neviem co mam robit.ci mam este bojovat.nikdy mu nezakazujem ist vonku s kamaratmi na pivo.posediet ked ja som v praci.ale tieto veci mi vafia strasne.kazdy tyzden nejake akcie a stale len z prace a uzTvorena spol.neviem co si mam myslieť. Posiela ma za psych.ze som sialena a pod. Veci....moze mi niekto poradit?

Jojkus

Kočky len na margo toho,s tou co si pisal to bola ta stetka co si s nou užval na tej dovolenke,co on vravi že sme spolu este neboli oficialne a dovtedy sme spolu nespali.Bolo tam popisane z jej strany že ako jej bolo fajn ako jej olizoval usko a on nato že ano tvoje usko sa mi velmi pacilo a pod.blbosti.Nakoniec tam bola napisana otazka od nej ci by si to zopakoval.Odpoved od neho znela že keby že bol volny tak urcite ano,ale že teraz už ma vztah ....ta veta co tam napisal tak mi dava trocha nadeje žeby to už nespravil a preto som to odpustila.Zacali sme spolu chodit asi tyzden po tej dovolenke ked mi povedal že už ma v hlave jasno a že chce byt len so mnou.aLE NACO MI POTOM VYPISOVAL A KUPOVAL DARCEKY Z TEJ DOVOLENKY KED SME ESTE SPOLU NECHODILI??.On mi len nato povie že vtedy si uvedomil po tej noci že chce mna a že nijaka ina unho už nema sancu a že to lutuje,aleže sme spolu este oficialne neboli.Pisal si s nopu asi 2 mesiace po tej dovolenke aj to ona zacala konverzaciu a zacala spominat.Potom som už ennasla ziadne ine spravy od inych zien.Len od kamaratov co sa tam vychvaloval ake tam boli ženy fajne a pod.blbosti ale to si rozpravaju asi vsetci chlapi take oplzlosti medzi sebou

DontWorry

Mne by sa taky chlap zhnusil. Ak by slo o neveru v opitosti tak povedzme ze skusim zabudnut a uvidime co to da. Ale ak vypisuje inym nejake sladke reci...by klesol maximalne u mna. Najlepsie je sa nasrat na toho cloveka a mozno aj rozchod bude jednoduchsi

Maoam

mne sa to cele nezda, mne by sa s tymto typkom byt nechcelo

cele tie reakcie, pride mi ako typicky manipulator a profi-klamar

DontWorry

Neskusis psychologa?
Ono ti tazko radit. Poviem ti to tak. Moj priatel bol tiez podvedeny jeho ex. A zrazu cela jeho idylka sa premenila na mesiace trapenia. Bola z neho troska. Zrela k odbornikovi. Nedokazal sa z toho spamätat lebo ak to raz nevies dat prec z hlavy tak bohuzial. Asi by si musela byt inej povahy. Ukoncil to a kamen mu spadol zo srdca a trapenie odislo. Nemyslim ze je pre ludi prospesne sa tryznit vlastnymi myslienkami. Ano lubit ho lubis ale co je viac pre teba? Lubit ho a trpiet alebo osobne pohodlie? Naozaj ti odporucam si prebrat pre s proti. Ci sa ti oplati byt vo vztahu ak nedokazes nevnimat fakt ze ta podviedol.

Jojkus

Ako si mam v hlave upratat,je tomu už pol rok čo som nato prisla,Snažim sa dat vsetko do normalu ale ide to strasne pomaly a zožiera ma to každy den,Ako to mam vypustit z hlavy?

DontWorry

Ospravedlnujes ho.
Mas v tom jasno. Chces s nim byt. Bud. Ale si uprataj v hlave myslienky a neziarli lebo inak budes zbytocne nariekat.

Jojkus

Chem s nim byt lebo ho milujem.Viem že to mam vsetko v hlave a hlavne tie vety pred ocami co som vsetko precitala,ale zasa si myslim že každy si zasluži druhu sancu.Neospravedlnujem ho ani nic take,vidim že sa zmenil.Tie sluby ktore nataral ked som ho kopla vtedy do zadku dodržuje tie oslavy narodenin som polavila ja ,lebo tak isto mame v robote oslavy a posedenia.Co sa tyka dovoleniek vravi že v tom ma jasno a že nikdy žiadna dovolenka okrem mna.To som mu zacala verit.Na druhej strane ako mi vravia kamaratky keby som mu zato nestala bol by po tom vsetkom so mnou??? v kuse hadky ,vycitky ,sledovania,nadavky,vypisovania... ?

Agnes998

Tak on uz mesiac nebol kvoli tebe na dovolenke, no to je ale velka obeta. Takyto chlap sa nikdy nezmeni, mozno bude nejaky cas sekat dobrotu, alebo min. si davat vacsi pozor aby si neodhlalila ze ta podvadza ale nic viac od neho necakaj. Bud chces zit s takymto chlapom alebo nie. A ak s nim chces zit, tak sa zmier s tym, ze ma rad zeny a bude ta podvadzat.

DontWorry

Su dve moznosti. Bud prijmes fakt co urobil v minulosti. Odpustis a nebudes to vytahovat alebo to zabal lebo aj hocijake posedenie na pive ta rozhadze natolko ze si predstavis ako tam s nejakou sedi. Myslienky ta vzdy dobehnu. Musis si poradit sama v tomto. Lebo ty to mas v hlave.

Jojkus

Ahojte.neospravedlnujem ho ani nič take,len som napisala že bol tam ale siel len na 3 hodiny lebo traja jeho kolegovia oslavovali narodeniny.Je pravada že mi naprisahal a nasluboval že so vsetkym skoncil a hlavne s tymi akciami ich.Polavila som akurat v tom že ked ma niekto narodeniny tak nech ide posediet na 3 hodky a domov.tak to spravil.Aby som nevyzerala ako totalna mrcha co ho nikde nechce pustat.Neviem ci viete pochopit aj vy mna,Viem že mi radite dobre a že ho mam pustit k vode alebo som hned mala.Nemam teraz pocit aby ma podvadzal alebo vypisoval s niekym.Vaažne na take mam nos a viem kedy sa nieco deje.Na tie ich dovolenky nechodi,odvtedy co som to vsetko zistila.Skolenia absolvovat musi tak isto ako aj ja...je to praca a hlavne povinne.Rozmyslam už vselijako aj mu verim ale aj sa bojim a nieje tam dovera že co ak zasa.Mne už vadi vsetko aj ked sa na nejaku pozrie alebo rozprava alebo mu nejaka kolegyna zavola len ohladom prace.