Menštruacia a dlhé špinenie

Príspevok v téme: Menštruacia a dlhé špinenie
Mirka98

Mam 16 a vážne sa bojím.
Asi pred mesiacom som bola u gynekológa s nepravidelnou menštruáciou. Mám syndrom polycistických vaječníkov. Predpísal mi liek PROVERA a antikoncepciu BELATA. Liek PROVERA som brala 2x na deň od 3.júla do 14. jula o dva dni 17.jula prišla menštruácia a hned v prví deň som začala brať antikoncepciu. Menštruacia trvala 4 dni potešila som sa ale od 21.jula do dnes 8.augusta mám špinenie a som z toho zúfala bojím sa prosím o rady k doktorovi sa chystám hned ak príde z dovolenky. Ďakujem za každu jednu radu veľmi si to budem ceniť.

Mirka98

V pondelok už bude ordinovať, vo vedlajšich učinkoch sa píše len o zavratoch atd.. Čitala som si už všelijaké choroby a najviac sa bojim toho že ak odteraz beriem antikoncepciu tak v buducnosti nebudem mocť mať deti alebo že to špinenie sa vyskytuje aj u neplodnych ženách som sa dopočula, je to dlha doba a dosť stresujuce kedže teraz mam od tabletiek pauzu a ma mi začať menštruacia a aj či začne ked este predošla mi neskončila panečky... :((((

odpovedam

nemusis cakat, kym lekar pride z dovolenky. zo zakona ho MUSI zastupovat iny lekar. precitala si si vedlajsie ucinky lieku? tam mozno najdes aj dlhe spinenie.