Moj brat je gay

Príspevok v téme: Moj brat je gay
LuckaHabin

Ahoj,

Mala by som par otazok ohladom toho co robit. Moj brat je totiz gay, viem to na 100% . Videla som mu v pc nejake odkazy na gay weby, gay pokecy. Nieco som aj citala, ked som na to omylon narazila. Tiez som si vsimla na jeho dpoluziakoch ze sa im nelubi a viac si o nom podobne myslia. Par dni dozadu som aj videla, ze sa mu za to kamoska na fb, spoluziacka, smiala a hadali sa. Akoniec ju zmazal zpriatelov. Chodila som na rovnaku skolu ako on, mam 20 a on 18.

Mala by som mu pocedat za o tom viem? Ak hej, tak ako? Mne osobne sa to ze je gay nepaci, mala som kamarata co je gay a mal sa mizerne. Hrozna praca, ziadne peniaze..... Nechcem aby tak skoncil aj brat.

Vdaka

Valentin

Duchovná poradna - Duchovná pomoc uzdravenia a oslobodenia Homosexulity počte 26 prispevkov do témy " Moj brat je gay " na stránke forum.zdravie.sk

Dennis

Ahoj, píše sa rok 2014 a už vyše 40 rokov gayov nezatvárajú na psychiatriu a vyše 20 rokov nebadať diskrimináciu voči gayom.
A na otázku, či mu to máš povedať, ti odpoviem len toľko, že si jeho sestra, mali by ste sa dostatočne poznať na to, aby ste vedeli spolu komunikovať na nejakej úrovni. A to že je gay, tak s tým neurobíš, on sa tak narodil. A mimochodom, gayovia vedia byť takí istí loseri, ako hetero a zároveň vedia byť aj úspešní. Je to len o osobnosti, nie o jeho sexuálnej orientácii, tak žiadne prehistorické škatuľkovanie. Peace.