Dnesne vztahy

Flaarik

Pri praci z peniazmi kazdy mesiac by som bol stastny, a mal co robit teda, ale na Lovensku sa neda zamestnat bez vysokych znamosti ktore nemam. Neni som taky stary aby som si mohol naklamat x rokov praxe.

teddi

Flaarik,potrebujes pracovat a nie zaoberat sa porazeneckymi ideami. Ale aj ked budes robit, tazko s tvojimi nepriatelskymi postojmi ziskas dobre dievca. Ono sa to da vycitit.
Si v bludnom kruhu a ide z teba strach. Skus poziadat o pomoc psychologa. Mozno aj psychiater by ta vedel nejako preladit, neviem.

Flaarik

Co uz negativny som tazko sa bude menit povaha, to je priam velmi narocny proces. Ked som single neni ani na to motivacia. IPCKO si mysli ze sa to da.

wreck

arena master flaarik, specialne pre teba som urobil analyzu tvojich prispevkov v tejto teme. vybral som z nich negativne slova (najcastejsie zacinajuce na ne- a ni-), kde sa dalo previedol do neurcitku a spocital ako casto sa vyskytuju.

dopadol si takto:

20x - nie je / neni
18x - nemat
17x - nebyt
13x - nic
10x - nikdy
9x - ziadny / nikto
9x - nevediet
7x - nebavit
6x - nedat / nedat sa
4x - neznasat / nenavidiet
3x - neexistovat
3x - nechodit / neprist
po 2x - nevidiet, nikde, nepoznat, nestat, nechciet, nemoct / nemozne, neustupit
po 1x - necakat, nezvonit, nefungovat, nespravit / neurobit, nenajst, nekomunikovat, nerad, nepochopit, nestacit

na stupnici negativity ti udelujem 14 bodov z trinastich moznych.

a ak si myslis, ze TOTO nejake dievca pritiahne, hoc by aj gejmerka bola, tak zacni trenovat pravu ruku, lebo to bude jedina sexualna skusenost, ktora sa ti s tymto pristupom v zivote podari.

Flaarik

Som sam cely zivot takze asi tak, takze my samemu neni dobre tak hovno chapes, a nebudem na to srat ked mam na to plne pravo si uzit.

93_deväť-tri

Ser na to. Ja ťa úplne chápem, ale netreba veci siliť. Ja tichý síce nie som a v partií aj obľúbený (neviem ako inak to napísať, aby to nebolo narcistické), ale teda bez toho dievčaťa.
Horšie je, že mne začína byť samému dobre. A hoc teraz škola nie je a som cez leto doma, keď idem von, tak len so známymi tvárami a občas aj sám. Nejako mi teraz spoločnosť nechýba. Kamaráti do mňa rýpu, že prečo teraz nechcem nadväzovať nové kontakty, no ja sa nejako podvedome teším na intrák a doma nejaké partie neriešim. Každý sme nejaký...

Flaarik

Davat by som aj daval ked by je s coho a neni monetalne co dat. Laska neexistuje nema ju kdo vo mne zasiat dievca nemam, ked by mam dievca tak by som ju miloval samozrejme.

kablica

V tom pripade si kup nafukovaciu ancu. Nemozes ocakavat, ze nieco dostanes, ked nemas zaujem nieco aj dat. to nie je o kaviarnach a restauraciach, to je o zaujme o ineho cloveka.
vies, ono je velmi narocne nieco od niekoho chciet a zaroven ho nenavidiet, pretoze ty v kutiku duse zeny nenavids za to, ze o teba nestoja. to sa potom tazko buduje vztah, ked on vlastne zaujem nemas.

Flaarik

Nemam prachy na slovensku robit sa neda ked nedaju my sancu takze asi tak to je tu s pracou, mlady odpisany, stary su tiez odpisany tak co vobec chcu. Zaujem robit im nestaci a je mi jedno, praca ako robotnik my nesmrdi takze neviem co ocakavaju.

Flaarik

Co je chodenie von, maximalne idem von zo psom a koniec. Kaviarne a restauracie som navstevoval kedysi sedel som tam sam ako debil, tak nemam zaujem tam chodit uz, nic sa tam nestalo oslovovat tam jak neviem kdo dobre vypada neni moj styl. Neni som flirtovaci typ ani to nemam dajako rad flirtovanie. Neviem to a nebudem sa hovadit. Balenie neni moja parketa a doverenie neviem to nebavi ma to. Ked by sa o to pokusam nie som to ja, to nemam rad.