Tipy na svadobný dar

PetraKlbova

Ja by som určite odporúčila pozrieť tento hotel v Starom Smokovci www.hotelbellevue.sk . Perfektná voľba na príjemný wellness pobyt v prírode :)

PetraKlbova

Neviem či je to úplne normálne na darček ale mňa napadlo, že by si im mohla objednať nejaké profesionálne fotenie alebo také niečo. Kamarát si minulý rok objednal na svadbu fotenie od firmy mlv.sk a veľmi si firmu doteraz vychvaluje. Myslím si, že ako darček to môže byť celkom fajn.

Kika40

U nás v rodine sa dávajú väčšinou peniaze, ale častokrát ich manželia minú a ani nevedia načo. Ja som skôr za praktické darčeky, čo im ten veľký deň pripomenú, napr. nejaké kvalitné doplnky do domácnosti. Niekedy si ich sami nechceme kúpiť, ale keď ich dostaneme, tak to veľmi oceníme.

JankaVeselka

Jednoznačne ako svadobný dar odporúčam kvalitnú sadu nožov, my sme také dostali a bol to naj darček, dodnes ich máme. Volajú sa IVO Premier a sú super ostré.

Andy_ma

Kúp kvalitnú sadu nožov IVO Premier z profikuchar.sk, odporúčam ich z vlastnej skúsenosti. Som z nich nadšená, dostala som ich tiež darom a sú naozaj super.

evita87

Ja som tiež skôr za praktické darčeky a niečo kvalitné do domácnosti sa bude určite mladému páru hodiť.

Pivonka37

Asi je pravda, že v dnešnej dobe ľudia najviac ako dar obľubujú peniaze, ale ja rada dávam hmotný dar, ktorý im ten okamih pripomenie. A podľa mňa mladej rodinke, ktorá si určite bude zariaďovať vlastné bývanie sa zíde niečo kvalitné do domácnosti, napr. sadu hrncov, pekných pohárov, tanierov alebo dobrých nožov. Na stránke www.profikuchar.sk majú veľmi kvalitné, tie môžem z vlastnej skusenosti len odporučit. Takže ja by som asi pri výbere daru mladej rodinke šla touto cestou. Proste kúpiť niečo kvalitne praktické a zároveň niečo, čo by si sami nekúpili.