Môj vysnívaný ideál neexistuje. Alebo som až príliš náročná?

Príspevok v téme: Môj vysnívaný ideál neexistuje. Alebo som až príliš náročná?
laurika_93

to naozaj neexistuje taký chlap pre mňa?
ktorý: nefajčí,nenadáva, nechodí sa pravidelne opíjať do barov, má rad prírodu a zvieratá, rád varí, má rad deti, taký ktorý miesto pozeranie seriálov pôjde radsej na prechádzku alebo si zabehat,športový typ, stará sa o seba, inteligentný, má zmysel pre humor, vie čo chce od života, spoľahlivý, romantický typ, rad chodí do spoločnosti,sympatický, taký ktorý nechce dievča len využiť ale chce skutočnú lásku, taký ktorý sa nepozerá len na vonkajšiu krásu ženy ale vidí aj tú vnutornú, vie si vážiť ženu, a to hlavné nejde mu len o sex

doteraz som na nikoho takéhoto nenatrafila :( A to hladam iba niekoho velmi podobného mne :( no žial nič..a len pre info mam 21r

lentakto

Tým som chcela povedať to, že ani to, že nájdeš niekoho, kto ti vyhovuje vlastnosťami, o ktorých snívaš ti nezaručí šťastie.

lentakto

Ja som takého mala, bohužial rozišli sme sa po niekoľých rokoch. Síce mal všetko to, čo som od muža očakávala, ba aj to, čo som od muža v súčastnosti nečakala, bol zdvorilý, podporoval ma, čo som si želala, to sa mi snažil dať, veľmi inteligentný a chápavý, vtipný, tiež odmietal piť a chodiť do klubov..avšak jedna jeho vlastnosť zabila náš vzťah - žiarlivosť. Prestala som mať vlastný život. Teraz som prehodnotila svoj rebríček. Neočakávam vzťah na celý život. Hľadám len niekoho, s kým si budem vedieť dobre pokecať. A nechá ma \"žiť\" môj život. A keď to nevýjde, príde ďalší.

Sisi092

aj ja mam taketo akože ocakavania... aj tvoj vek mám..ale ako tu je spomenute v komente ked do toho zasiahne chemia a pritazlivost tak ver ze zrazu su ti tie naroky u prdeli.. co som sa presvedcila.. bohuzial to je desivé...

asis879

Laurika, bol raz jeden taký muž na tomto svete, ale ten sa oženil so mnou presne pred 36 rokmi. Dodnes sa ľúbime a sme šťastní. Prajem ti, aby si stretla muža svojich snov, ale on príde vtedy, keď to nebudeš práve čakať. Veľa šťastia !!!!!

mojpohlad

Hmm ja si tiez myslim ze s tym sexom ste sa trafili trochu mimo a vyplakavate sa na nespravnom mieste :D

Je uplne OK ak autorka temy hlada chlapa NIE LEN(treba pozorne citat) na sex ale na plnohodnoty vztah, kde OKREM toho sexu su aj ostatne veci ktore do riadneho vztahu patria. Nikde tu nevidim rec o tom zeby sex zakazovala alebo ho povazovala za nieco nedolezite.

Alenka191994

Zakladatelka témy to zrejme myslela tak, že mu nepojde len o sex. TEda ze zo v ztahu bude citit, ze su dolezitejsie veci! nezdá sa mi žeby tvrdila, že sex nesmie chcieť! ale že ho nesmie chieť prvorade!

jaPeto

S tým deodorantom to nemá chybu ako čo ty máš čo žene zakazovať že používa kozmetiku.
Veď to ani ja svojej nezakazujem.
Laurika o sex ide každému mužovi.
Jedine žeby bol gay ak by nechcel sex od teba časom.
Len buzík nebude chcieť sex od svojej frajerky.
Aj keď onánia môže pomôcť ale tak po pol roku už ho chcieť bude.
Buď gay alebo taký ten tu spomínaný suchár nechce sex.
Alebo asexuál.