Ktorého?

Príspevok v téme: Ktorého?
BlackW

Ahojte, mám priateľa 3,5 roka. Pocit z toho taký, že to je už len o zvyku, aj keď v hĺbke srdca ho mám veľmi rada. O nejakej fyzickej príťažlivosti sa tu nedá hovoriť, kedže spíme spolu asi tak raz-dva krát za rok, čo mi jednoducho nestačí. Je to taký mamičkin maznáčik, ktorý nejde ani sám do obchodu niečo si kúpiť. Doslova...
No a pred nedávnom sa objavil ďalší muž..pozorný, milý, vie sa postarať a má svoj rozum. Nebudem tajiť že toho vtedajšieho partnera som s ním podviedla. Avšak pri tomto sa zase bojím že sa vráti k svojím bývalým "koníčkom" ako oblo príležitostné fajčenie a pitie. Pri mne s tým dokázal úplne prestať.

A vlastne by som potrebovala radu, že ako ďalej :-(
Neviem si predstaviť, že už ani jedného z týchto mužov neuvidím, aj keď viem, že sa pre jedného rozhodnúť musím.
Nejaké negatívne komentáre si prosím odpustite, potrebujem radu niekoho nezainteresovaného.
Ďakujem pekne :-)

Hrac

Je potrebne to zobrat z pohladu tych dvoch. Myslim, ze ziadny chlap nechce babu, ktora to taha s dvoma naraz. Tak moja rada: prveho nechaj, s druhym nezacinaj, obaja si zasluzia nieco lepsie.

DontWorry

Ak je ochotny s tym seknut pripadne to obmedzit aj kvôli tebe tak je to len dobre. Ale davaj si kazdopadne pozor a maj nejaku blikajucu kontrolku v hlave ;)

BlackW

Tak každý víkend...Ale odkedy sa poznáme tak nepije, veľa krát mi hovorí, že mu na mne záleží oveľa viac ako na tých blbých kamarátoch a týchto jeho zábavkách. Proste, že vo mne našiel to čo celý život hľadal a nechce ma za tie veci stratiť a sklamať.
Veď ja si to tiež hovorím, že mal čas na vzťahu popracovať a nie jeden krát som mu to prízvukovala, že proste pre ten vzťah nič nerobí a keď budem robiť pre ňho len ja niečo, tak dlho nevydrží. Mňa to po čase prestalo baviť, pracovať sama na tom vzťahu...

som singl

No bohvieaky vyber nemas...
Ja by som asi volila toho druheho. Pokial sa nejdes hned s nim vydavat, tak nic neriskujes a ak by sa zase vratil k tym svojim zalubam, tak ho nechas.

DontWorry

Bud s tym clovekom, s ktorym ti je lepsie. Preco byt s niekym len preto, ze ste spolu 3,5 roka a aj to uz zo zvyku? Ano budes mat vycitky, aj si poplaces...ale to vsetko prejde. On mal tiez priestor na vztahu popracovat...
Ty budes k nemu aspon spravodliva a nech si najde dievca, s ktorym bude stastny

A tie tvoje obavy...neries to. Uvidis co cas prinesie.

Otazka len je..co mam rozumiet pod pojmom prilezitostne pitie? A ako casto?

BlackW

Agnes998 - takže asi je jasné, že sa mám rozhodnúť pre toho druhého...a budem robiť všetko preto, aby sa nevrátil ku kamarátom, k cigaretám a alkoholu. Ale asi u mňa ešte veľa sĺz pretečie pri tom rozchode. Ďakujem pekne za povzbudivé slová :-)

Agnes998

Tu pochybnost uplne chapem, to je normalne. Nemozes si byt ista ci mu nezacnu chybat kamarati, alkohol a zabavky. Ale to je taka loteria, to nemozes vediet, mozno sa k tomu casom vrati, mozno nie. S tym mamickinym maznacikom neostavaj len kvoli lutosti, to je zle. Mozno je to v srdci dobry clovek, mozno ti nikdy nijak neublizil, ale sama vidis, ze partner do zivota to nie je. Az sa s nim budes rozchadzat, povedz mu dovody pre ktore si ho opustila, nech sa chlapec nad sebou moze zamysliet a ak bude chciet na sebe pracovat, nech popracuje, aby mu do buducna nejaky vztah vyjst mohol.

BlackW

A k tomu pitiu...sám mi povedal, že keď bude somnou, budeme spolu bývať tak sa nebude stretávať s tými kamarátmi čo ho takto kazia. Vlastne odkedy sa poznáme tak nepije, sem tam jedno pivko. Takže myslím, že mu môžem veriť, len niekedy na mňa príde taká chvíľka pochybnosti..