Syn

lu

ola...........presneeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! diky, ze si to pochopila aj ty! presne toto je s tymto hnusnym parchantom rozmaznanym!!! ja ho nemam tiez chut vidiet, esteze, uz zacina skola!!!!! ale su to kurvy tieto deti v tejto dobe, svine pojebane!! ja mam 32 rokov pomaly, deti nemam a ani nechcem, lebo, ked toto okolo seba vidim, tak je mi na grcanie!!!!!

lu

amalea.....no, som rada, ze to niekto chape a ma vlastne skusenosti, vies, ja ho prevychovavat nechcem, lebo by som ho velmo dala do laty a ten sopel mi nie je nic, je to syn mojho chlapa a jeho byvalej, chapes!!! ja nemam pravo sa starat do neho a do jeho vychovy a rodiny!!! ale keby sa dalo, asi by som ako pises, vyzerala ako mimozemstan, lebo, ja by som ho inac dala do laty a v zivote by zo seba na starsich ludi ani makke n nevidal!!! ale dakujem!

ola :)

toto poznám - bratova dcéra je rozmaznaná ako fras. 6 ročná a kam príde jej fúkajú pod riť. Rodičia, obidvaja starí rodičia, krstní !! čo chce, to si vybojuje. Ja som na ňu normálne alergická, nedokážem sa na ňu ani len usmiať. Keď nie je podľa nej, začne revať, ale to tak nahlas až piští . Všetko jej dovolia, čo chce jej kúpia. Starí rodičia jej dávajú na sviatky obrovské prachy, ani nejdem písať kolko..plus milion darčekov ( tie aj hocikedy od nich dostáva )..a minule som hovorila, skúste jej dať len darčeky čo urobí...a ona sa postaví a že peniaze sú kde ??!! drzá opica hnusná, odporná !!! Už nechcem ani na návštevy chodiť tam, kde je to decko !

emalea

lu...tak to Ti nezávidím...podľa mňa je to jeden nevychovaný spratek...iste, môžeš sa pokúsiť ho trošku prevychovať k lepšiemu, ale zrejme sa jedná o "divnú" rodinu v tomto ohľade, budú na Teba pozerať ako na mimozemšťana /viem, o čom hovorím, my toto máme v rodine...drzé nevychované chlapčisko-jedináčik a okolo neho 3 dospelí, ktorí si s ním nevedia rady/ jedine ja a môj manžel /sme jeho krstní/ ho vieme dať ako-tak do laty, keď je u nás napr. na prázdninách!!!

lu

to mi je jasne, ale to drze rozmaznane decko mi ide total na nervy, neviem, co mam robit!!!! ma 5 rokov a staremu otcovi nadava, ze ty stary tucny debil....taku by som mu jednu flasla a posadila ho do kuta!!!!!! katastrofa!!a asi skor odidem ja, ako keby ma mal poslat prec!!!

Iba Katka

Nejak si ho obľúbiť, nájsť čo máte spoločné, pretože ak je malý resp. násťročný, znamená to, že budeš s ním musieť žiť.

Priateľ sa svojho syna kvôli tebe nevzdá, radšej sa vzdá teba