Ľúbiť

Lesna_vila

"Hmm, to musis zazit"...
A na to, aby si to zazila sa musis narodit :)
nieco krasne a hlboke, ked rano aj vecer myslis na neho, ked niekoho kludne nechas rozhodnut za seba a vies, ze rozhodne tak, ze je to pre teba lepsie ako keby si mozno rozhodla ty sama....a ked sa s nim citis vsade doma a mnoho iného, co sa neda napisat = "Hmm, to musis zazit" :)

blues

Lubit znamena, mat niekoho bezvyhradne rad aj s jeho nedostatkami a chybami. Dnes vsak len malokto vie bezvahradne lubit. Dnes aj do lasky kafru prachy, postavenie, krasa tela.

Iba Katka

Ako malá som nechápala, ako moja mama dokáže spraviť nejakú pochúťku na raňajky napríklad chleba vo vajci (pre decko je to fakt pochúťka) a dať si len jeden chlebík, keď sa s tým toľko narobila, zatiaľ čo ja s bratom sme mali vždy po 2-3. Toto je láska.

Nechápala som to, celých 19 rokov, ani keď som mala nejakú krátkodobú známosť, vždy som chcela vo vnútri len čosi pre seba. Či už to bol väčší kúsok pizze alebo si radšej kúpiť nejakú drobnosť pre seba ako pre toho druhého. Nebola to láska, bola tam nejaká príťažlivosť a ako niekto kto bol neskúsený a nevedel čo je to ľúbiť, som to naďalej nechápala.

Teraz? Kľudne nechám čosi viac priateľovi a mám väčšiu radosť z toho, že on má viac ako ja, ako keby som mala viac ja. To je ľúbiť

viktam

Podla mna, ked niekoho lubis, nevies vysvetlit preco. To je ako ked sa ta niekto spyta ci je voda slana alebo sladka.