Odfarbenie čiernych vlasov... áno? Alebo nie?

Príspevok v téme: Odfarbenie čiernych vlasov... áno? Alebo nie?
Lea5698

Ahoj

Zhruba pred tromi týždňami som si dala čierny šampón na vlasy. Nie som s tým spokojná a chcela by som sa čo najrýchlejšie vrátiť k pôvodnej hnedej farbe. Rozmýšľam že by som išla ku kaderníčke nech mi odfarbí vlasy. A chcela som sa spýtať či mi to odfarbenie nezničí vlasy a že či bude stačiť jedno odfarbenie na dosiahnutie pôvodnej farby, alebo by som musela ísť ku kaderníčke viac krát kým by som mala znova hnedé vlasy...??

bettina

Mne taketo odfarbovanie hrozne znicilo vlasy.
Nechala by som si vlasy skratit a okrem tohom aj farba sa casom vymyva. Teraz uz to vydrz a nechaj odrast.

slavita

Ja som mala úplne tmavé vlasy a behom jedného mesiaca mám krásnu blond svetlú farbu a spravila som si to sama doma :) tri dni som si posebe dávala silné odfarbovače a potom 3 týždne každý piatok nejakú blond farbu a v pohode nevypadali mi vlasy ba naopak mám ich silnejšie jemné :)samozrejme sú dôležité vždy kondicionery aby boli vlasy hebké.. dnes sú už veľmi dobré farby na vlasy a ja som vyskúšala všetky! Jediné ktoré nedoporučujem sú Garnier a wellaton tie zosušia naozaj vlasy som si dala raz a stačilo. Výborné farby sú od Loreal Paris-Sublime Mousse a Loreal Preference :) pozri si nejakú peknú hnedú a ono ti to vytiahne úplne v pohode do hnedej

sasi111

odfarbovanie ti zničí vlasy veľmi...ja som sa dostávala z toho asi 3 roky kým sa mi konečne prestali štiepiť a boli suché ako slama...absolutne neodporúčam..a ak aj vyskúšaš, tak si spomenieš na tieto riadky :)