Vela priznakov tehotenstva

Príspevok v téme: Vela priznakov tehotenstva
moni45

Dobry den, pred desiatimi dnami som mala pohlavny styk s tym, ze chalan mal kondom, a urobil sa mimo.
Mala som asi plodne dni.
Avsak mam niekolko priznakov raneho tehotenstva,takze kym ma priatel neubezpecil ze nie je sanca, tak som si uz naozaj myslela ze som tehotna (mam 18,takze bohvieco by to nebolo).
Zvacsili sa mi prsia, brucho, mala som slabe krce v bruchu, silnu bolest v krizoch, 10.den po sexe som citila bolest v bruchu, co som myslela ze suvisi so zahniezdovanim, spinila som, biely hladky vytok, som veelmi unavena a bolia ma nohy, dnes mam aj slabsiu teplotu. Vela som cikala, svrbelo ma a bolelo pri cikani, tiez som mala svrbenie.
Je pravda ze teraz som mala celkom narocny cas pre organizmus - ten sex bol prvy a velmi bolestivy, potom som sla na chatu, kde bola zima a vlhko, potom festival, zas mokro a zima, spanie vo vlhkom stane. Myslite ze nejaky zapal/infekcia by mohla sposobit az tolkoto priznakov? Naozaj to velmi desivo sedi, test bol negativny, ale tak je to len 11.den takze to nie je iste. Mozem si uz vydychnut od toho "tehotenstva" alebo myslite ze tam nejaka sanca je?

moni45

ved prave ze uz dnes by som mala mat ocakavanu menstruaciu (ale toho ze meska by som sa bala najmenej, mam ju veelmi nepravidelnu, teraz posledne mi meskala 10 dni dokonca)takze ten test by uz mohol byt aspon trocha spolahlivy
s tymi problemami samozrejme navstivim doktora, len teda to tehotenstvo on tiez nezisti hned, takze preto sa pytam tu.
ved ono prakticky je mozne otehotniet, ked je aj kondom aj prerusena suloz? myslim tym ze kd uz by tam aj bola ta predejakulacna tekutina,tak by ju neporuseny kondom urcite zachytil nie?
a dakujem za odpoved.

odpovedám...

To svrbenie, pálenie by som určite nepodceňovala, hlavne nie vtedy, keď si spala vo vlhkom stane. Určite zájdi za svojim obvodným lekárom, ktorý ťa pošle moč a podľa toho ti stanoví liečbu, pokiaľ sa to nebude zlepšovať, treba zájsť aj za gynekológom a urológom. Rozhodne takéto príznaky zápalov nepodceňuj, pretože ak si to poriadne nevyliečiš, budú sa opakov&ť. Ak práve nemáš čas na doktora, tak skús čaje z harmančeka, brusníc. Pi veľa tekutín, aby sa to vyplavovalo. Mne veľmi pomáha Uroval a Multi-gyn. Určite nepi urologický čaj ! Urológovia sami potvrdili, že ten čaj by nedali ani psovi. K tomu styku. Ak sa cítiš, že niečo nie je v poriadku, rozhodne s partnerom neudržuj pohlavný styk. Zbytočne to dráždi vnútorné prostredie pošvy a mohla by si to na partnera preniesť. Na 10.-12. deň by si určite toľko príznakov nemala.Zbytočne si to s tým spájaš. Pokiaľ bola ochrana neporušená, tehotná určite nebudeš. Test je najspoľahlivejší v deň očakávanej menštruácie. Určite sa neoplatí si ho robiť skôr. A hlavne nestresuj, pretože aj to ti môže oddialiť menštruáciu..