Auto (vodič) ako zabiják!

Príspevok v téme: Auto (vodič) ako zabiják!
tiež vodič

Video pre tych, ktori si myslia ze su na cestach velki frajeri. Toto mi poslal moj kamos a ze to mam posielat dalej. To len, aby sme sa naucili byt voci sebe viac ohladuplnejsi na cestach. Nikdy nevieme, ci aj nas ci nasich blizkych nieco take nemoze zasiahnut. Pokojne to mozte komentovat ake pocity vam to navodilo. Lebo ja som to nevydrzal a nedopozeral. Vela zaberov je autentickych z verejnych kamier.
www.youtube.com

len tak

Taketo videa by mali davat povinne pozerat tym mladym ucham co sa chcu hrat na hrdinov z akcnych americkych filmov. Si myslia ze film je ako skutocny zivot ze sa im nic nemoze stat.

vodička

a co z toho ked vzdy sa najdu blazni ktori si radi vypiju a potom sadnu za volant alebo ktori su musia nieco dokazovat z frajeriny. Kolko je takych hlupakov ktori si myslia ze im sa nieco take stat nemoze. A najhorsie je natom to ze tym vinnikom sa malokedy stane nieco a zivot ci zdravie stratia ti nevinni.

genova

No keby na Sk si to clovek pozeral denno denne asi mu to nepomoze lebo v hlave ma ze jemu sa to nemoze stat...Pretoze zijem uz mimo dost dlho a ked pridem navstivit mamu na Sk poviem vam ja mam strach ako chodca prejst na druhu stranu dakedy cakam fakt dlho ze mozem vstupit na prechod prechodcov a potom si hovorim ze nemozem uverit ze niekedy som isla dlhe trate na bicykli.Teraz ma ani nenapadne sadnut nan.Som zhrozena jak tam jazdia vodici uplna arogancia.Sak i minule ukazovali v televiznych novinach ze isiel 200 po dedine a frajer jak este si to dali jak medailu na net.To ukazuje hlupa nerozvaznost mladeho cloveka...a nauc debila byt normalnym.

Gabča1

Sila no
takých vídeí je na yotube viac len ich dať pozrieť tým debilom čo si nevážia svoj život ani životy druhých.
Povinne by to mali pozerať aby si vstúpili do svedomia