Uz nevladzem dalej zit

Príspevok v téme: Uz nevladzem dalej zit
takaobycajna

Nechcem dalej zit, nemam uz dovod, za posledny rok a pol ma nechali traja potencialny frajeri. Preco? So vsetkymi som sa zoznamila cez pokec. Pisali sme si, vtipkovali, zoznamovali sa co sme zac, dohadovali stretnutia a napokon sa aj stretli a nakoniec nebolo z toho nic a oni sa prestali ozyvat bez udania dovodu. Preco? Preco ma okaslali a nepodali vysvetlenie ze sa dalej nechcu stretavat? Preco? Prvy bol taky utiahnuty a zahlbeny do svojho dusevneho sveta ale dobry chalan, sem tam zavtipkoval, pekny, slusny aj pracu mal. A zrazu sa odohlasil a neozval sa ani po mojich otazkach. Druhy bol taky divokejsi, mal rad zabavu, akciu, sport. Bol taky zivocisnejsi a pritahoval ma viac. Nakoniec mi oznamil ze uz to dalej nema vyznam aby sme sa stretavali. Treti bol slusak, vystudovany, trosku odmerany a rad daval najavo ze ma pravdu a vie vsetko najlepsie. Do akcie ho trebalo nutit ale mal dobre srdce a vystupovanie. Tiez casom sa prestal uplne ozyvat a ani po mojich otazkach preco neodpovedal.
Kde robim chybu? Ved som bola slusna, mila, vtipna, vesela, nekriticka voci nim, mala som napady na akcie, povzbudzovala somich v rozhodnutiach, chvalila ich a predsa sa odmlcali. Preco? Niesom sice velka krasavica ale ani spata. Nepijem, nefajcim, nenadavam iba v slabych chvilkach, neodhalujem sa privelmi a vyzyvavo, niesom zamracena na svet a uhundrana a predsa somim nebola dobra ale v com?
Viem, ze tazko takto mna sudit kde robim chybu ked ma nepoznate, ale chcem len vediet kde podla vas je problem, v com je to, ze stratili zaujem? O sex nejde lebo ani jeden z ich mi nedal hned najavo zeby oto islo a bol velmi kratky cas co sme sa poznali. S prvym to bolo cca necely pol rok, s druhym som sa poznala taky mesiac, a s tretim len tri tyzdne.
Neviem ani preco pisem tuto temu asi zo zufalstva ze neviem co dalej, co robit, ci ma vyznam pokusat sa este o nejaky ten vztah alebo sa nato vykaslat. Uz ani nemam chut si s nejakym nieco zacat ked to ma zase takto skoncit. Teraz som sama doma, opustena a smutna bez nalady. Nic ma nebavi, stratila som zaujem o vsetko a vsetkych. Ovladla ma totalna apatia voci vsetkemu. Nemam chut robit nieco lebo mam pocit ze nic nema zmysel, ziadne konanie, ziadna namaha a snaha, ziadne usilie. Bola som plna zivota, veselosti a radosti, ako sa hovori doslova som kvitla a teraz? Totalny opak toho co bolo. Citim sa ako zvadnnuta kvetina v stojatej vode. Koniec

Dennis

Nevidím problém v zoznamovaní sa cez internet. Predtým sa to robilo skrz časopisy a noviny. Je pravda, že takto spoznáš veľa buriny, ale keď nájdeš "to pravé orechové", tak to stojí za to. Ale tiež som toho názoru, že ak budeš chodiť viac von, tak je väčšia šanca objaviť niekoho zaujímavého. Možno aj tu objavíš niekoho zaujímavého, nevieš. :)
V prvom rade si ale musíš uvedomiť, čo vlastne chceš a čo očakávaš. Ak budeš hľadať partnera nasilu, tak to za veľa stáť nebude, pretože prenesieš do vzťahu "určitý komplex", ktorý môže urobiť riadnu šarapatu, možno aj toto bol dôvod, prečo ťa nechali. Ale hádzať vinu na jednu, alebo na druhú stranu sa nepatrí, každý má rovnaký podiel viny, prečo to tak dopadlo, aj tí chalani, aj ty sama.
Ale ver tomu, že takéto to je aj na opačnej strane. Sám som pred rokmi, dokonca aj tento rok, hľadal zaujímavé tváre na zoznámenie a natrafil som na, s prepáčením, úplné zúfalky, ktoré skazili aj to, čo sa skaziť nedalo.

hhhhhhhj

čmeľ ma pravdu...ale treba spomenut aj dovod - podla mna to je tym, ako sa baby spravaju. chalana par krat odmientu, zosmiesna, podvedu a on sa potom na ne vykasle.

potom tu su take prispevky ako vcera a dnes: neozval sa, ignoruje ma, ...

cudujete sa? baby sa nevedia udrzat na uzde a roztahuju nohy pred kazdym co vytrca z radu. ako si ich ma potom niekto vazit?

len tak

Nezoznamuj sa cez pokec. Tam vela normalnych ludi nestretnes, bud su tam zakoplexovani ktori maju problem najst niekoho v reale alebo su to zadani nadrzanci. Je to podomne ako s Badoo. V realy ma clovek stretnut normalnu osobu a nieto na webe. Mozno boli vsetci zadani a vodili ta len za nos. Sadla si im na lep. NIektori muzi si takto potrebuju dokazovat svoju pritazlivost a muznost. Potom zostavaju po nich sklamane srdcia dievcat a zien. Hrali sa na nieco co niesu.

čmeľ

ten prvy a treti asi boli bud tepli alebo boli jedni z tych co sa nemaju k cinu ak maju babu pri sebe. NIektori chlapi navzdy zostanu sami lebo niesu schopni zblalit ziadnu babu a nebodaj sa jej coilen dotknut. Su to ti suchari. Ale ak ta to potesi ja som natom rovnako ako ty. Tiez sa mi nedari vytvorit si s niekym vztah. Mam pocit ze slovenksi muzi vobec nemaju kvalitu. Bud so to ti co balia len vystredne baby ktore im rychlo daju alebo potom su to ti neschopni ktori sa boja k babe co i len ozvat. Normalne chlapa nestretnes. To ked som robila v zahranici tak tam muzi nemaju problem babu balit a tu je to nahovno. Slovak je bud prilis vulgarne nadrzany alebo uzimene stuhnuty.

masch

sama si k tomu dospela,tak sa prestaň zameriavať na hľadanie známosti,lebo čím sa viac snažíš,tým to viac kazíš,neboj sa ono to príde tak znenazdajky samo,
chodievaj do spoločnosti,ale nie s úmyslom nájsť si frajera,títo sa neozvali,lebo je to asi zrejme v chlapskej povahe...
začni stavať na svojich prednostiach,ktoré určite máš a rozvíjaj ich napr. prostredníctvom koníčkov,hobby...
takže do toho: na začiatok skúmaj a pomenuj vlastnosť,schopnosť, ktorú máš na sebe najviac rada..atd.

takaobycajna

A k tomu sexu, ten prvy a treti sa nemali ani nejako k tomu. Boli az myslim velmi v tomto odmerany. Ani len k bozku sa nemali. Tak neviem ci to boli gayovia alebo co /?/