Zmysel zivota

Príspevok v téme: Zmysel zivota
lolaaaaaaa

Potrebovala by som pomoc ohladne vztahu.
Rozisiel sa so mnou priatel a ja sa dostavan skoro do nezdravych stavov.boli smr spolu 5 rokov. Proste on mi povedal ze dlhodobo je to zle a ze uz nevladze stale riesit veci dookola tie iste.mna to neskutocne polozilo nejem ak ifem niekam vob myslim len na neho zaspat sa mi neda a placem stale a intenzivne mam pocit ze som stratila zmysel zivota.Viem od kamaratov ,ze zajtra ma ist na oslavu a ja som z toho mega v strese su tam totiz moje kamaratky a ja sa bojim ze v opitosti s nimi nieco poriesi viem ze to nie su kamaratky v pravom slova zmysle ale proste moj problem je ze kedze viem ze je tam v noci nezaspim budem mysliet len na to a najnovsie sa I buddim. Mam strach az nezdravy neviem co mam robit a bojim sa zajtrajsieho vecera

lipka552

Zo skúseností svojich i okolia viem, že chlapom neskôr dopne, že stratil ženu. Neboj, on na to príde časom, začneš mu chýbať. Ak nie, tak ti za to nestojí.

kikaa12

Máš to teraz ťažké, ale musíš to nejako vydržať. On možno pochopí čo stratil a dostane rozum. Ty len dávaj na seba pozor, staraj sa o seba a o svoje telo... Mne veľmi pomohlo to, že som začala chodiť behať, prevetráš si pri tom hlavu a aspoň na chvíľu na neho zabudneš. A aby toho nebolo málo budeš mať z toho takú sexy postavu, že bude slintať.

Agnes989

lola tvoje stavy a strach su uplne normalne. Boli ste spolu dlho, ty si ho mala aj mas rada, on teba asi prestal mat. Nemysli na to, co bude robit na oslave a ci tam s niekym nieco bude mat alebo nie. To nie je podstatne. Skus sa sustredit hlavne na seba. Ono to este nejaky cas urcite bude boliet, ale sama tomu mozes ciastocne pomoct. Ked sa ti chce plakat, plac, slzy ocistuju. Snaz sa mu vyhybat a hlavne sa ho snaz nekontaktovat. Ja viem, ze je to tazke ked ho stale lubis, ale nekontaktuj ho. Mozno on sam po case zisti, ze mu chybas a ozve sa ti a ak nie, tak si musis hladat aj iny zmysel zivota. Az sa dostatocne vyplaces, chod do spolocnosti alebo si najdi nejaky sport, co budes robit, pomoze ti to odputat sa od neho.