Velmi zvlastny problem s chlapmi a sexom

Príspevok v téme: Velmi zvlastny problem s chlapmi a sexom
Renca8888

ahojte ludia. ak mi sem chcete pisat blbosti tak to prosim ani necitajte. :) mam totiz jeden problem trva uz dost dlho asi rok ale predtym som to ako problem nevnimala, zacala som to vnimat ako problem az posledne 2 mesiace. mam 18 rokov a za svoj zivot som chodila zatial s dvoma chlapcami. jeden bol odomna o rok starsi a druhy o 5. chodievam na diskoteky a zatial sa mi stalo 2 krat ze som vyfajcila nejakeho chalana na diskoteke a neodsudzujte ma niesom nato hrda lutujem to a s jednym som sa aj vyspala. a teraz ten moj problem. zistila som ze nechcem ziadny vztah pravdupovediac sa vztahu velmi bojim neviem si predstavit mat s niekym vztah protivi sa mmi to. a nie lesba nie som nad takym prosim ani nerozmyslajte baby ma proste nepritahuju ani nikdy nepritahovali. chlapi sa mi pacia ale okrem pusy s nimi nedokazem mat nic viac a aj ta pusa uz len vtedy ked som opita alebo mam trochu vypite. urobim pre to vsetko aby som sa vyhla hociakemu blizsiemu kontaktu z chlapom. ludia pomozte mi prosim nie je toto normalne to viem. chcem byt taka ako kazda baba v mojom veku riesit chlapov zaujimat sa o nich. a este jedna vec. ked som aj nejakeho vyfajcila alebo ked som spala s niekym tak ja sa potom citim velmi zle citim sa spinavo zneuzito.....kazdy ma po sexe praveze super pocit no u mna je to naopak ja sa nenavidim. tak isto aj po masturbacii sa citim ako nejake prasa co nevie ovladat svoje pudy a hanbim sa za seba a neviem co s tym mam robit.... som vdacna za kazdu radu :)

bella21

Renca trochu si odporuješ: nedokážeš si predstaviť niečo s chlapmi a zároveň si už s nimi na diskotéke niečo mala. Nemyslíš si, že je to práve pre to? Že niekde vnútri cítiš, že vtedy na diskotéke si prekročila určitú hranicu, ktorú si jednoducho prekročiť nemala? Lebo si sa zblížila telesne s niekým, koho si ani nepoznala a dovolila si, aby ten niekto cudzí ťa videl obnaženú a aby ťa mal. Tvoje pocity sú správne - aj po sexe, aj po masturbácii. Že to kamarátky takto necítia, že sa necítia pošpinené, je spôsobené ich zníženou citlivosťou na tieto veci vďaka médiám, časopisom, filmom, kde sa sex propaguje ako zábava. Sex však nie je zábava, ale vyznanie lásky a túžby prežiť s tým dotyčným celý život. Je to záväzok a zodpovednosť. Je to odhalenie sa mu do najmenších podrobností - duševne aj telesne. Je to voľba: milujem ťa a odovzdávam sa ti navždy, chcem len teba a pre teba sa vzdávam všetkých ostatných. O tomto všetkom je milovanie. Ak sa toto všetko dá bokom a zredukuje sa to len na získanie pôžitku od toho druhého, s ktorým inak nič iné spoločné nechcem mať, je to strašne pokrivený a hlavne konzumný pohľad na druhého človeka. Využijem ho pre seba ako predmet a potom môže ísť. Som s ním vo vzťahu, kým mi to robí dobre a ak prestane, rozídem sa s ním. Moje telesné uspokojenie je na prvom mieste a zabúdam na to, že potrebujem naplniť aj svoje srdce a dušu - skutočnou láskou.

Nečudujem sa, že o taký vzťah nemáš záujem. Hľadaj čistú lásku, čisté chodenie s chlapcom, bez intímneho telesného zbližovania. Zbližujte sa na duchovnej rovine, spoznávajte svoje povahy, postoje, názory, to akí ste vnútri. V takom vzťahu sa nebudeš cítiť pošpinená, taký vzťah ti bude dávať silu a chuť "lietať". Budeš si vážiť seba a on si bude vážiť teba. Miesto v srdci budeš mať vyhradené len pre jedného, toho vyvoleného, a len ten - potom keď vaša láska dozreje a budeš si istá, že s ním chceš prežiť celý život - tak len tento jediný muž bude mať aj tvoje telo.

A prečo sa cítiš pošpinená po masturbácii? Lebo tvoje telo je snubným darom pre tvojho budúceho manžela. Pôžitok, ktorý ti tvoje telo môže poskytnúť, by si mala prežívať so svojím manželom v láskyplnom akte sebadarovania. Pri masturbáciii sa druhému nedarúvaš, len si sebecky "kradneš" to, čo má slúžiť nesebeckej láske a odovzdanosti.