Prečo majú niektorí ľudia problém nájsť svoju polovičku?

Príspevok v téme: Prečo majú niektorí ľudia problém nájsť svoju polovičku?
Lako Láska

Co si vsimam tu na fore, ale aj v realnom zivote, tak vidim, ze casto maju problem najst si niekoho na vztah ti ludia, ktori stoja zato, ale osud im nepraje. Preco? Preco je to tak, ze slusne dobre a vcelku pekne dievca-zena alebo aj chalan-muz ma velky problem aj niekolkorocny, aby stretol niekoho s kym si bude rozumiet a vytvori si vztah. Preco?
Pretoze hladate na nespravnom mieste
Pretoze hladate medzi nespravnymi ludmi
Pretoze sa nespravate ako lovec ale pasivny a utopisticky snivajuci pozorovatel, ktory nema odvahu urobit prvy krok
Pretoze ste velmi narocni a vyberavi
Pretoze mate obavy a strach z odmietnutia
Toto su hlavne dovody preco ste stale sami bez partnera. Ono nieje to najdolezitejsia vec najst si v zivote partnera, ved aj bez toho sa zit da a vela ludi tak zije a niektori aj zamerne lebo vztah a druhu osobu nepotrebuju. Je to vsak dolezita vec pre tych, ktori pocituju mat pri sebe niekoho, kto ich bude lubit, objimat, bozkavat a rozpravat sa. Takze ti co ste stale sami, si vstupte do svedomia a ak ste sa nasli v niecom, kde je vas problem v hladani opacneho pohlavia, tak je nacase nieco s tym robit.
Napr. ak chce chalan dievca, ktore nepije, nefajci, nepouziva vulgarizmy, neoblieka sa extra vystredne, necmula sa kadeskym, tak predsa nemoze hladat take dievca v baroch, na diskach ci opileckych chatovackach alebo na pokeci. To je snad jasne kazdemu inteligentnemu cloveku. Dalej, ak ma vo svojom okoli babu, ktora ho zaujala, tak predsa konam a cinim nieco preto, aby si ma vsimla a zacnem s nou nejaky ten ocny ci slovny kontakt.
Takze len tolko k tomu

Slobodna

Lako Láska: absolútne sa mýliš, ani jeden dôvod, ktoré si tu vymenoval, nie je príčinou.
Je len 1 dôvod prečo si ľudia nevedia nájsť toho druhého a to ten, že absolútne nevedia čo vlastne chcú, keď to budú vedieť, ten druhý si ho nájde sám. Je dobré na sebe makať, zvýšiť svoje šance, investovať do seba, starať sa o seba, rozvíjať sa po duchovnej aj fyzickej stránke - je to skvelý spôsob ako zistiť čo vlastne chcem.
Obchod-nakupovanie je skvelým príkladom:
1. ak neviem čo mám rád, čo mi chutí a čo chcem variť - netuším aké potraviny mám kúpiť.
2. Každý spotrebiteľ si radšej kúpi výrobok s krásnym, zaujímavým obalom a ak má k tomu aj kvalitné zloženie - niet o čom.

zuzikkk

lako láska - súhlasím s tebou, ale len do istej miery. Ja som mala dva dlhoročné vzťahy, ktoré mi nevyšli. Mám 29 rokov a som už dosť dlho sama. Okey, poviem pravdu som vyberavá, pretože som sa popálila a zistila som, aký typ človeka mi vyhovuje, s akým by som vedela fungovať. Vyzerám dobre, mám dobrú robotu, vysokú školu. Chlapi, ktorí sa mi páčia, alebo s ktorými by som si vedela predstaviť vzťah sú už zadaní, ženatí. Nie som diskotékový typ, ale rada idem vonku či už na kúpalisko, do baru, kina, reštiky, bowling, korčule, ale vačšinou sú ľudia vonku so svojou polovičkou. Na výzore mi až tak nezáleži, ale potrpím si na tom, aby sa chlap o seba staral, chodil upravený, vyvonaný, mali spoločné záujmy, názory a aby sme sa cítili dobre spolu a hlavne aby bol úprimný....