Prírodný odličovací (čistiaci) krém na tvár

Príspevok v téme: Prírodný odličovací (čistiaci) krém na tvár
Anonym 678

Zdravim :) už dlhšiu dobu hľadám niečo čo by nahradilo moje čistiace gély na pleť. Hodne mi vysušujú pokožku a preto by som radšej vyskúšala nejaké čistiace krémy, ktoré by mi pleť nevysušili a odlíčili makeup. Snažím sa orientovať na prírodnú kozmetiku ale vyslovene olejom sa moc odličovať nechcem, uvitala by som vaše tipy na také krémy alebo prípadne balzámy.Ďakujem

ivanuska265

možno skús pozrieť www.pevoniaeshop.sk ...ja mám odtiaľ pár kozmetických výrobkov a musím povedať, že som celkom spokojná. Môj problém bol, že bežné výrobky mi dráždili pleť a na výrobu všeliakých domácich kozmetík nemám čas ani trpezlivosť. Tak objednávam už cca rok od nich.

zuzi74

Suhlasim s panenskym lisovanym olejom za studena. Ale nesuhlasim s tym, ze tu ponukane vyrobky nie su skutocne prirodne. Kozmetika Elysson je rucne zarabana prirodna kozmetika z cerstvych nespracovanych ingrediencii. Neobsahuje ziadne konzervacne latky a kazdy jeden krem ci olej ma maximalnu trvanlivost 4 mesiace.

MultiLevel

Presne tak....len co si doma vyrobis, mas prirodne. Naucila som sa citat zlozenie vyrobkov a kopec "prirodnych" produktov obsahuje rozne chemikalie. Tak kde je ta priroda? Ked si precitas zlozenie vyrobku, urcite ti ani jeden nazov nic nehovori, ale lahko si vsetko mozes vyhladat na nete. A cudovala by si sa, co vsetko je v prirodnych produktoch..Takze neporadim nic ine ako v prvdj odpovedi - vyrabaj si kozmetiku doma

Gfcgn

Vacsina kozmetickych pripravkov obsahuje vseliake chemikalie, hlavne silikony, parabeny, vysusujuce alkoholy,. Aj ked su oznacovane za prirodne. Do pripravku pridaju nejaku malu koncentraciu vytazku z rastliny a uz to vyhlasuju za prirodnu kozmetiku co je hlupost.
Tak ako aj tu ponukane vyrobky , niesu skutocne prirodne ani nahodou.
Treba pozerat zlozenie vyrobku. NAjdi si na nete ako citat etikety zlozenia vyrobku. Najlepsie je si kozmetiku doma vyrobit.
Taktiez tie "panenske" oleje co ti tu ponukaju su hluposti. Ak chces olej je treba si kupit PANENSKY LISOVANY ZA STUDENA to je podstatne. Teraz uz kazdy olej je panensky ale ked nieje lisovany za studena, je zbytocny

zuzi74

Preco sa nechces odlicovat olejom? Prave ten olej by ti nevysusoval plet. Ja som zahodila vsetky kremy s chemickymi prisadami nakolko som mala stale vysusenu a podrazdenu plet a odkedy pouzivam kvalitnu prirodnu kozmetiku Elysson, nedam na nu dopustit. Taktiez objednavam aj kozmetiku od p. Karla Hadka, na ktoreho boli skvele recenzie.

kkikka121

ja som pred 3 mesiacmi zacala pouzivat prirodnu rakusku kozmetiku RINGANA bez akychkolvek chemikalii, len 100 % ucinnych latok. vyrobky su vegan, netestovane na zvieratach, obaly su recyklovatelne popisane prirodnou farbou a nedajú sa nikde v obchodoch zakupit, pretoze nemozu stat dlhe mesiace na skladoch, su na vyrobene len pre nas :) na slovensko pridu do 5dni.na odlicovanie pouzivam www.ringana.com dole je aj komplet zlozenie vyrobku

MultiLevel

Ked si zadas do googlu "vyroba prirodneho cistiaceho kremu", najdes zopar odkazov na kozmetiku, ktoru si mozes vyrobit sama...len tak bude 100% prirodna :)