Problémy s notebookom

Príspevok v téme: Problémy s notebookom
TamaraR

Dobrý deň,
prosím vás vedel by mi niekto poradiť s problémom, ktorý sa týka notebook-u?
Nejde mi otvoriť súbory v Word, ani Excel a ani obnoviť notebook. Pri obnovovaní mi vypisuje, že súbory ani nastavenia počítača sa nepodarilo obnoviť. Keď otváram Word a Excel, tak mi vypisuje, že sa spracováva a neskôr napíše, že sa nepodarilo.
Píšem diplomovú prácu a iný notebook nemám.
Budem vďačná za každú odpoveď.
Ďakujem!

TamaraR

Ďakujem!
F5, akoby obnovoval stránku, ale na Word nemá vplyv.
V pravom dolnom rohu mi vypisuje niečo akoby len teraz inštaloval Word a pod.
Naposledy som inštalovala tlačiareň HP a vtedy som tlačila len PDF čo funguje, ale Word a ani Excel nie.

poradimtiti

Pockaj este citam, ze chces obnovit notebook - bacha, ak myslis uplne do stavu, v akom si ho kupila (a nie iba navrat spat v systeme Windows), tak prides o vsetky udaje v nom!

poradimtiti

Skusala si aj nudzovy rezim (cez F5 alebo F8 podla operacneho systemu aky pouzivas), ci ti to ide spustit tam? Ak ano, problem moze byt v softe, ktory sa ti naposledy nainstaloval alebo nejaky upgrade. (odinstalovanie cez control panel - pridat/odobrat programy)) Skusala si obnovenie systemu aj z núdzového rezimu? Este rada - pri pisani cohokolvek v Office stlacaj kazdych par desiatok sekund ctrl+s - je to rychle, nezdrzuje to moc a velmi efektivne, ak ti program skape, vypadne elektrina a pod.

Flaarik

Reinštalácia balicku microsoft office, alebo ked už ani to nepomôže tak určite si vytvorila pri kupe notebooku zalohu systemu na ciste disky. Pomocou nich preinstalujes windows v krajnom pripade.