Existujú ešte normálni ľudia, ktorí sa vedia zabávať za triezva?

Príspevok v téme: Existujú ešte normálni ľudia, ktorí sa vedia zabávať za triezva?
som Taňa

Problém je ten, že aj keď nejakých mám, tak ich zábava sa vždy skončí pijatikou, fajčením cigariet a niekedy aj trávy. Či už ide o baby alebo chalanov. Nevedia sa zabávať bez toho, aby tam nebol alkohol a to ostatné. Aj keď je nejaké podujatie v meste, či ideme na chatu k niekomu, alebo len tak na byt vždy je to chlast, ktorý ich vie zabaviť. Nebaví ma už chodiť s nimi nikam, lebo ja nepijem veľmi, nefajčím ani nehúlim a potom majú na mňa narážky že prečo, že som padavka, zbabelec, mamičkin dobráčik atď. Aj tie baby ktoré také veci nerobili sa doslova spustili a už sú všetci rovnakí. Skazili aj tých ktorí predtým takí neboli. Nemám si s kým normálne výjsť niekam sadnúť len tak, aby cieľom nebol chlast. Nieje piatok alebo sobota, aby ho dokázali stráviť bez toho. Už strácam kamarátov, lebo mňa to nebaví, potom vystrájajú somariny, vyzliekajú sa, cmúľajú sa navzájom a hlúposti robia so sebou. Cítim sa ako medzi opicami. To ich vrieskanie a kričanie keď sa spijú ma už nebaví počúvať. Chcem sa normálne baviť a nieje s kým. To už nikto z mladých sa nevie normálne pri triezvom myslení zabávať?
Skúšala so to aj kresťanskom spoločenstve u nás. Ale tam zase sa vždy len po omši stretávajú a modlia sa, aj na opekačkách sa modlia, len na púte chodia a sú dosť skostnatelí. Človek nemôže povedať ani doriti lebo sa dívajú ako by si neviem čo povedala. Oblečiem si trošku vačši výstrih a už majú poznámký.
Normálni ľudia pre normálnu zábavú akoby neexistovali.
A tak trávim víkendy a piatky doma.

presovcanka

MrCastiel a ktori na fb si ty? Ten tucko v okuliaroch alebo ten fesny chalan? :D Ak si ten fesak tak to nebude vadit tvojej priatelke že budes mat aj baby za kamosky?
Ak som z okolia PO nevadi ci len z KE chces ludi? Aky je tvoj vek?

MrCastiel

Zdravim, tak konecne normalna tema, som presne typ cloveka akych hladas, teda normalny chalan v nenormalnom svete :) Rad by som si nasiel z Kosic a okolia priatelov s takymito dnes uz vymierajucimi vlastnostami na spolocne aktivity :) Budem rad ked si ma pridate na fb Ján Király :) Dakujem

brumbrum

nechaj ich, len nech piju a kuria. Oni si nicia zdravie. Ci su stari alebo mladi. Ak je to raz v cloveku ze musi tieto neresti uzivat tak nech uziva. Vsetko si pyta svoju dan. A ich o par rokov ak uz nie teraz tym trpia cakaju vredy na zaludku, zapaly zaludka a criev, vredy na crevach, divertikuly, ztukovatea pecen, alkoholova hepatitida, cirhoza pecene, imunit. ochorenia, rakoviny, oblickove ochorenia, choroby srdca a ciev, plucne ochorenia, ochorenia genitalii, ochorenia mozgu a nervov. Vsetko toto ovplyvnuje alkohol, drogy a cigarety. Ty budes zdrava a oni budu pomaly umierat. No na niektorych to pride necakane ani sa nenazdaju.

Dadula56

Nuz, si v mensine a vzdy budes. Ja som si naivne myslela, ze to po skole prejde, ale mam 26, uz pracujem a je to to iste...
Ja mam aspon stastie, ze mam partnera, ktory nepije a nezuruje, takze ma to az tak velmi nezasahuje. Snaz sa cez svoje zaujmy dostat do trocha inej spolocnosti, zo skusenosti mozem povedat, ze ak ma niekto realne zaujmy, tak nema potrebu len cakat na piatok, kym si pojde vyrazit.

yesssmeeen

No tak akože každý nech si žije svoj život a nesúdi druhého.Nejak sa tu zbehli moralisti.Ak to nepotrebujete tak dobre pre vás,ale myslím že v mladosti by sa človek mal vybúriť a žúrovať o 106... Potom to tak či tak každého prestane baviť...Okrem toho aj tak mám pocit že dnešná mládež má niekedy priveľkú zodpovednosť a rozum, keď počúvam niekedy čo robili naši rodičia a ich kamaráti atd tak sa mi až rozum zastáva :-x ...

free alcohol

ja sa tiez pridavam k tym co maju problem najst si priatelov ci kamosov ktori sa zabavia a pobavia aj bez flase vodky ci vina a ineho alkoholu. Tiez mam ten problem a to sa tyka aj fajcenia inych ludi. A to mam 34 rokov. Este mam dve kamosky ktore sa bez toho zaobidu ale to sa aj tak maloco vidime lebo byvaju inde nez ja. Kolegovia tak isto by najradsej kazdy den pili. Nevravimze vsetci ale je ich vacsina. Niektori piju aj pocas prac. doby. Ja sa ani nedivim ze decka vo veku 12 rokov uz zacina pit potajme lebo vsak ked to u rodicov vidia tak niet divu ze ich to tiez laka.

mlsnamacka

Ja ti rozumiem uplne vo vsetkom, neviem sice aka stara si ci mas viac ako ja alebo menej, ja mam 29 rokov a to iste zazivam. Mam este zopar slobodnych kamosiek a kamosov aj takych po30 aj mladsich a tiez vela z nich sa bez alkoholu nevie zaobist pri nejakom posedeni ci oslave. Riadia sa heslom cim viac pijes tym lepsia zabava. Mnohi sa spijaju az do bezvedomia a presne ako si popisala potom nevedia co robia a s kym to robia. A niektori aj ked su zadani tak piju a vystrajaju. To mas vcelku jedno ci ma clovek 18 alebo 30 ale ked sa spije tak stvara hovadiny ako debil a na druhy den sa hanbi. Ale niektori ani hanbu nemaju. Ved alkohol jej najcastejsia pricina nevery. Pod vplyvom alkoholu sa clovek az privelmi uvolni a robi aj to co za triezva by si nedovolil. Alkhohol je metla ludstva a zameta so vsetkymi od 16 az do cca80 rokov. Tiez namna pozeraju ak nechcem uz viac pit ze mam dost ako na divnu. Tiez uz ked viem ze niekto nieco oslavovat bude tak normalne oni sa tesia ze zase dovod pit a ja len trpnem. Takze nech si uz akokolvek stara normalne rozumiem ako sa citis.

maralopuchov

Tana ver mi,ze radsej byt "v kontakte" s akymkolvek krestanskym spolocenstvom,ako s ludmi,ktori sa neustale potrebuju ozierat a drogovat! Pretoze hoci ako vravis,ze sa na vsetkych stretkach modlia,robia to s cielom velebit toho,v ktore veria a dava im silu prekonavat nastrahy tohto sveta! Stretavaju novych ludi a maju vela na co spominat zo stretnuti.
Povedz mi,co daju ludom ozranske party? Chvilkovu radost,z ktorej si aj tak neskor takmer nic nepamatuju...Len zbytocne mrhaju casom a hazarduju so zdravim! Ja som to pochopila hned,ked ma kamaratky zacali volat von...A dnes som rada,ze som dokazala povedat nie,aj ked som povazovana mnohymi za cudnu...
A hoci mam len 19 rokov,v zivote som nebola na diskoteke(ani neplanujem ;),cigaretu som ani len v ruke nedrzala,nieto este nejaku inu drogu,no a jediny alkohol,ktory som v mojom doterajsom zivote vypila,bol pohar sampanskeho na stuzkovej :D A to myslim smrtelne vazne :)
Ale uz davno viem,ze som sa narodila do zlej doby,pretoze s dnesnymi mladymi sa jednoducho neda,ak netahas s nimi za jeden povraz :( :)
Takze zdialam Tvoj nazor,ze vacsina mladych sa pri triezvom mysleni nevie zabavit. S vynimkou krestanskych spolocenstiev,ale aj ti to obcas prehanaju,to vravim z vlastnej skusenosti ;)

Mirca90

Ja som mala podobny problem..tiez som mala kamaratky zacali sme pijavat ale mna to nejak nebavilo kazdy piatok taky isty..ale ked som nepila s nimi tak to bolo o nicom lebo oni boli niekde ,,inde\" potom som si nasla frajera ten mal inych kamosov tak som to neriesila ale ked sme sa rozisli tak som sa potrebovala stretavat s kamaratkami a boli ine..ale to uz bolo pred niekolkymi rokmi..potom som si nasla frajera a v sucastnosti to tak vyzera ze raz za cas zajdeme niekam na pivo alebo nieco oslavit ak je naozaj ze co..ale velakrat radsej sme spolu samy lebo tej prepitej spolocnosti mame vyse hlavy..tak drzim palce:) a ja osobne mam radsej ked je niekto nafajceny ako opity..alkohol by mal byt radsej nelegalny;)