Bolesti

Príspevok v téme: Bolesti
Anonym74629

Zdravím, pociťujem silné bodavé pichanie v podbrušku v oblasti maternice. Trvajú niekoľko sekúnd počas cyklu i mimo neho. Po pár týždňoch sa prejavia znova. Bola som na vyšetrení, lekárka nič nezistila. Mám po 20ke, tehotná nie som. Pri močení ťažkosti nepociťujem.
Čo to môže byť a čo mám robiť?

Sykorecka

Vyzera to na nejaky zapal, prechladnutie, alebo ovulacne bolesti. Urcite by som skusila par dni pit cajiky - urologicky, zensky caj.. a teplejsie sa obliekat a tiez prikladit sa na brusko, kde to boli taku tu plastovu flasu do ktorej sa leje horuca voda - da sa kupit v lekarni.

Maja_6

Matway: netusim aky mas so mnou problem, ale co uz. Pochybujem, ze ako chlap sa vies vzit do bolesti pocas cyklu, ja si myslim, ze toto by ziaden chlap nevydrzal zniest dobrych 35 rokov niekolkokrat do mesiaca. Ja som dievcatu chcela pomoct :)
Zuzka7: mozno je len tvoje telo citlivejsie na rozne zmeny hormonov v obdobi pocas m. Ale popros obvodnu ked tak, nech ti spravi krvny obraz, pretoze takto sa moze prejavit vsetko. Ja som taktiez nemala problemy ako rezanie ci palenie pri moceni alebo nutkanie na caste mocenie a vysiel z toho zapal mocovych ciest. Tak skus obvodnu, spravi ti krv, moc taktiez a budes o nieco mudrejsia :-)

Anonym74629

Povedala som jej, nezistila nič. Lekarka mi zistila zvyšenu hladinu jedneho hormonu, ktory s tym nema nič spoločne. Lieky brať nechcem.

Maja_6

Vravela si o tychto bolestiach gynekologicke? Obcas ich moze sposobovat jeden hormon, skus sa poradit s lekarkou, ci ti nemoze nasadit Norethisteron. Po dobrati by ti mali bolesti prejst, no zvykne sa to nasadzovat na kombinaciu bolesti+nepravidelnost cyklu.