Pecivo - obmedzenie

*** :) ***

Ja som vynechala biele pečivo, biely cukor, muku, cestoviny... Všetko. Schudla som 10kg, ale tam bolo viac obmedzení. Celková zmena stravy, viac ovocia a zeleniny a hlavne POHYB.

Daduska13213

ahoj, ja som bola zvyknutá jesť na raňajky stále pečivo a nahradila som ho vločkami, acidofilným mliekom, jogurtom s vločkami a keď som doma tak omelotou, vajíčkami, tvarohom.. ale žiadne sladké cereálie ... potraviny, ktoré obsahujú dostatok bielkovín, aby Vás zasýtili. Obed mámme vždy niečo varené a tak isto aj na večeru. Akurát namiesto sacharidových príloh (ryža, zemiaky, cestoviny) jem stále zeleninu. Zeleninu s bielým jogurtom s domácim dresinggom alebo len čisto s olivovým olejom. Kto chce vie si nájsť alternatívu a dochutiť si zeleninku, tak aby sa mi neprejedla

Dominka

obmedzenie pečiva nestačí, teda na začiatok ano..ale celkovo vyhybanie sa vysokokoncentrovanym sacharidom určite velmi ale velmi pomôze

bobo2730

Diéty, obmedzenia jedla, delená strava, hypnóza, tablety na potlačenie hladu a pod. potláčajú len príznaky. Telo sa zhoršuje vďaka nedostatku živín vyplývajúceho z obmedzenia jedla. Ďalší významný problém je masívny úbytok svaloviny súbežne s úbytkom tukov. Takže keď znovu Váhu naberiete (čo sa nazýva JO-JO príznak), tak priberiete len tuky (pokiaľ pritom necvičíte ako blázon). Takže skončíte s ochabnutým telom, ktoré je ešte v horšej kondícii, než keď ste začali. Plus sa to podpíše aj na Vašom zdraví, pretože máte dokonca aj menej živín k obnove Vašich buniek, čo je tá počiatočná príčina, prečo ste pribrali váhu.

lemur_ka

Ja som úplne vyradila biele pečivo, ale jem celozrnné no možno len jeden do dňa. Schudla som, ale za tým je viac nielen pečivo. Cvičenie, obmedzenie jedla a po 5 už nejem nič. Žiadne sladké vody, len čistá vodovodná.

houminka

Ahojte , chcem sa spýtať, že čím to pečivo nahradíte. +ako sa stravuejte pri chudnutí?? Nejaké recepty na zdravé jedlo na celý deň?? :-)