Ako ho ziskat spat?

B.Z

Neviem, nie som žena.

Ale skúsim ti poradiť.
Snáž sa ho nejako rajcovať, napr. hlbším výstrihom a minisukňou.

Rina1

Nie,ale spelo to k tomu,aspn to tak vyzeralo.On sa asi boji zavazkov akychkolvek.Poradite mi,co by mohlo zafungovat,aby som ho trochu vyprovokovala k aktivite?Co by som mohla urobit?Neskusali ste nieco take ako namotavat takehoto chlapa?

B.Z

Dala si dosť za hlavu chytenú otázku.
Ešte si s ním normálne nechodila a preto si sa s ním ešte nemohla ani rozísť, tak si mala dať otázku "Ako ho získať?".

Nina.

To je individuálne, ale nezáleží v podstate ani na individualite chlapa, ale ženy. Sú proste také ženy, ktoré vedia ako na to a aj ak to zo začiatku vyzerá beznádejne aj tak po čase vedia chlapovi zamotať hlavu. Buď sa chlap naozaj zamiluje veľmi rýchlo a má záujem už od začiatku, ale ak nie, tak to už veľa šancí nemá, ale ako som napísala - sú také ženy, ktoré vedia ako na to. :)
Ale každopádne existujú aj dlhoročné kamarátstva, kde až po rokoch tí dvaja zistili, že k sebe cítia niečo viac. Ale zas takých kamarátstiev je málo.
Veľa proste záleží od konkrétnych osôb a situácie.

Rina1

To myslim,ze ano,ale vyzeral byt taky malo iniciativny.Mam pocit,ze sa boji vztahu,neviem ci len so mnou ,ale vyzera to,ze sa boji vztahu vobec,aj ked nejaky ma,vyzera sko ze o laske to nie je ani prisposobovani sa babe.
Ak budem ja odplasi ho to.Podla teba pomoze ak budem k nemu mila,ale inak ho budem ignorovat?Alebo,aku taktiku mam zvolit?

Agnes989

No ak mas pocit ze ho pritahujes tak to sancu urcite ma. Niekedy sa aj z kamaratstva stanu vtahy a zas tak zriedkave to tiez nie je.