Velke male pysky

Príspevok v téme: Velke male pysky
<Karina

Dobry, mam 21 rokov a priatela s ktorym chodim uz pat mesiacov. Lubim ho,ma 23 rokov. Ale mam velke mindraky zo svojich genitalii. Problem je ten ze male pysky mi previsaju a su dlhsie ako velke pysky. Neviem ci ma chapete ale proste tie pysky blizsie k posve su dlhsie ako tie okrajove pysky.Maju asi taky 1-1,5cm. Mam z toho mindrak strasny. Lebo priatel mi uz dava najavo ze by sa rad miloval ale ja sa bojim ze ma vysmeje ked sa vyzleciem pred nim. Proste ked mi vyzlecie nohavicky tak sa zacne smiat ze co tam ako mam. Ako na plastiku by som nesla a ani nechcem ist ale toho vysmechu sa bojim ze co povie nato. On je taky ukecany strasne a povie vsetko proste bez servitky, je taky priamy k ludom aj ku mne. Co si mysli hned povie. A bojim sa jeho vysmechu a zaroven aj toho ze ma ohovori pred kamosme a vsade vytrubi ake to tam mam. Ja viem teraz poviete ze ked ta miluje tak nevykeca ale on je ukecany za triezva a ked si vypije tak este viac. A vtedy to z neho moze vypalit.
Otazka na zienky: je to normalne ak to mam tak?
Vdaka
Otazka na chalanov: ako by ste reagovali keby ste svojej priatelke stiahli nohavicky a ona by to mala tam ako ja take?

LaliasLukáš

Maron presne tie pred upravou si ovela pritazlivejsie a chutnejsie ako po uprave.
Baby ved aj v porne je kopa bab ktore ich maju take previsajuce a je to sexi ich lizat. A ked obobnu penis tak je to na zblaznenie ;)

MaronX

sorry ale teda tato zenska je krajsia pred operaciou ako po nej. bolo jej to treba? baby neblbnite, ake ste, take ste pekne. neprerabajte vsetko na sebe.

Ease

Ja by som isto reagoval normalne,este k tomu ked uz ste spolu 5 mesiacov..Moja reakcia by bola,ze by som ti dal dole nohavicky a tie tvoje "velke male pisky" by som prv vypapal a potom sup ho tam.Myslim,ze by tak reagoval kazdy muz,este k tomu ked sa lubite a ked chlap zbada dierku..

K123K

Baby nebláznite ! Mám tiež tento \\\"problém \\\" ale určite by som nešla na labioplastiku. Podla mna je to normálne . A chalan ktorému sa to nepáči pošlite do p**i a najdite si 2.ho ;) . A budte rady že nemáte penis , ako niektoré baby, ktoré sa tak narodia a ani ony to tak neriešia ako vy toto. (Ak mi neveríte pozrite si videá pod názvom - shemale)

[zruseny35]

:) neboj ,niesi v tom sama..ale mindráky treba mať skor z hygieny ako z toho ,že takuto ťa Panboh stvoril.Neviem si moc predstaviť,že by si teraz chlapi "vo velkom " zbehli dať zväčšovať vajká ,lebo s penisom sa to dodnes ešte lekárom nepodarilo.
Vela pekných zážitkov želám.To je to najdoležitejšie - nech sa ti to s ním páči.

trala

Baby odpoveďou na tieto problémy je jednoznačne labioplastika ! Ja som ju absolvovala pred mesiacom a poviem vám že by som každej jednej, ktorá má z toho "tam dolu" depky odporučila ísť do toho a neoľutujete. Nie je to nič strašné, samotná operácia trvá do hodinky, a liečenie je tiež v pohode. :)

jonas filip

Nepoznam nic vzrusujucejsieho a ziadanejsieho ako su dlhe pysky. Ak by som mal taku frajerku alebo milenku tak by som jej zniesol vsetko znebies. Netrap sa je to uplne normalne, nic vynimocne a absolutne sa nemas za co hanbit. Zadaj si niekedy do vyhladavaca big labia a uvidis ze si v tom neni sama na svete. Ak by ta niekto vysmial tak sa ozvi mne, ja ta upokojim. Kludne napis mail.

Enny33

Karin,

Ja mám takisto 21 a tiež mám trochu väčšie pysky a aj klitoris, mám priateľa už 4 roky a tiež pred tým ako som s nim mala prvý krát sex som toto riešila, a aj dlho potom, ale ani raz za tie 4 roky neriešil ani mi nič nepovedal na veľkosť mojich pyskov či klitorisu, máme šťastný harmonický vzťah a úžasný sex, je už len na tebe prijať svoje telo také aké je a ak ťa priateľ ľúbi tak veľkosť tvojich pyskov nebude riešiť.

kikarika1

karina

mužovi, ktorý sa smeje z výzoru ženských genitálií, by som povedala, nech sa pozrie na svoj "dokonalý" penis a poslala by som ho rovno do PRDELE

P.S.: ja ich mám tiež také a nerobím si z toho starosti (sú oveľa horšie veci, pre ktoré si človek starosti robiť "musí")